Verizon Fios Adds Remote Control by Android Phones

Discussion in 'Android Applications' started by Chillson, Feb 18, 2010.

  1. Chillson
    Offline

    Chillson New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  2. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    Unless Verizon is a carrier in your area it never will be. I sure wish I could get it I'd drop my cable provider in a second.
  3. bass_lover1
    Offline

    bass_lover1 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It'll be here eventually. A buddy of mine lives like 5 miles away from me, and he has it.
  4. StupidGenius
    Offline

    StupidGenius Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    603
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Westchester County, NY
    I dropped Cablevision for FiOS. I am very happy with it. The internet is really fast. I'll have to check this out. I didn't see it demoed but I hope they integrated the "search" function, because inputting movie titles or names is really a pain using the supplied remote.
  5. rayvincent
    Offline

    rayvincent New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OMG, how cool...
    Just downloaded the app, "Verizon Fios Mobile Remote"
    Can't wait to get home from work and start playing with it!
  6. chomorro
    Offline

    chomorro New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    Wow that would be nice since i always lose my remotes but never my phone :)
  7. Chatchie
    Offline

    Chatchie New Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Blaaah. I want a comcast remote!
  8. rda990
    Offline

    rda990 Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Germantown,MD
    Cool they already have a nice DVR app that allows you to program TV shows on your DVR from anywhere :) and now this :) I hope its free (Knowing VZW -_-) and will support every STB and not just the high end ones.
  9. A.Brooks
    Offline

    A.Brooks Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gah, I want FiOS service in my area!
  10. clucernoni
    Offline

    clucernoni New Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yep it is free. Just downloaded it from the market. I am going to give it a test drive when I get home.
  11. Logan3824
    Offline

    Logan3824 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Houston
    I'm confused...What is Fios?
  12. rda990
    Offline

    rda990 Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Germantown,MD
    Yeah just saw it ...and WOW i knew it you cant use it on a standard set top box it has to be an HD one...haha wow those bastards are greedy for money...why cant they just let all the boxes work with it -_-
  13. gotta have that funk
    Offline

    gotta have that funk New Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    870
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    verizon's fiber optic internet/cable service...
  14. PridgNYC
    Offline

    PridgNYC New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Now they just need to add the ability to stream recorded shows from my multi-room DVR to the phone and we'll be golden.
  15. brock
    Offline

    brock New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    just installed it and it works AWESOME
  16. lockman
    Offline

    lockman New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    790
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Baltimore, MD
    Damn right!

    This is awesome! Totally screwing with my kids. I love FIOS.
  17. markmicallef
    Offline

    markmicallef New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    289
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    :icon_ banana:This works great, just installed it:icon_ banana:
    :icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana:​
  18. cupfulloflol
    Offline

    cupfulloflol New Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    I can't get it to work for mine, I am sure it is something I doing wrong but I don't know what it would be. I keep getting "Unable to connect to the Set-Top Box. Please launch the Mobile Remote widget on the TV again and restart the Mobile Remote application on your device." I get it to the point where the widget tells me to sit on the search page, and do the stuff on my phone. That is where everything falls apart. The FiOS DVR app works for me though.

    Gonna need a drink before I figure out why I can't get it to work.
  19. markmicallef
    Offline

    markmicallef New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    289
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    did you register your cell number on the fios box widget and get confirmation back on your phone?
  20. papercutninja
    Offline

    papercutninja New Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've got the same issue. I've restarted the widget a couple of times and even un-registered, uninstalled, rebooted my Droid and it hasn't worked.
Search tags for this page
connct verzion remote with andr
,
fios mobile app no stb found
,
fios mobile remote app droid
,

fios mobile remote network error

,
fios mobile remote widget network error
,
fios remote app won't connect to dvr
,
fios remote no stb found
,
fios remote widget network error
,
galaxy s3 verizon connect to fios
,
galaxy s3 verizon tv remote
,
how to control verizon cable box on a galaxy s4
,
mobile remote network error
,
no stb found mobile remote
,
verizon fios mobile remote network error
,
verizon mobile remote network error