Verizon Awarding Early Adopters

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by jseah, Jul 1, 2011.

  1. jseah

    jseah Active Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    978
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +25
  2. johnd09

    johnd09 Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Great news, should help on long trips.

    Sent from my Thunderbolt!!
     
  3. comk4ver

    comk4ver Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    626
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +14
    Not remotely interested in tethering! I just want unlimited data on a family plan and my upgrade! Okay, will someone tell me if we're aren't getting subsized phones why can't we get better prices on plans?

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  4. Pmoser

    Pmoser Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No no no no. Worst idea ever way to ruin your 4g network Verizon

    sent from the most " incredible " phone
     
  5. Javaknight

    Javaknight Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    CT
    Ratings:
    +0
    so if people actually sign up for unlimited tethering and use it for their home broadband how long before Verizon cries about it? lol
     
  6. Snow02

    Snow02 Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    1,341
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9
    This well be available to anyone grandfathered on unlimited data as well, once they get a 4G phone; not just those getting a 4G phone prior to the 7th.
     
  7. Palazuelosva

    Palazuelosva Member

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    518
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Los Angeles CA.
    Ratings:
    +0
    Tethering doesn't work on my tb I use wireless tether I'm still on froyo and my lap top connects but I get no internet access so I gave up

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  8. jseah

    jseah Active Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    978
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +25
    Have you tried using the tethering app built into the operating system? I thought there was a rumors that Verizon was able to block "illegal" tethering apps?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  9. Jacob9424

    Jacob9424 Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Jacksonville, FL
    Ratings:
    +0
    Since I'm rooted I get unlimited data and tether for just 30 bucks a month :)

    BTW how are they going to update rooted devices? Or is it not an update just that they will block access through the network till you pay?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
    #9 Jacob9424, Jul 2, 2011
    Last edited: Jul 2, 2011
  10. Larry_ThaGr81

    Larry_ThaGr81 Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Hesperia
    Ratings:
    +0
    I think it's a network change, and if not I won't be accepting anything that will interfere with my root access.

    Sent by my Bolt powered by Thunder
     
  11. Palazuelosva

    Palazuelosva Member

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    518
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Los Angeles CA.
    Ratings:
    +0
    I haven't made any updates tho, I'm still on the mr1 radio

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  12. robrecht

    robrecht Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This is good. Not only will we not need to switch to a tiered plan to use MHS/MBBC, but it sounds like we will be able to add/remove as a feature on a prorated basis.

    Thanks, Robrecht