vBulletin post

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by bthomp21, Mar 16, 2010.

  1. bthomp21

    bthomp21 Guest

    Ratings:
    +0
    I have an issue when posting on forums that use vBulletin. I will use "post quick reply" and instead of posting what I wrote, I get the warning, you must wait 30 seconds..blah...It posted, but i have to re-enter the thread or back then refresh.

    But if I quote a message and type what I want, it is fine.

    So any tips on this? download another browser?

    Thanks for the help.
     
  2. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    There is spam control in place. 30 seconds between posts.
     
  3. lockman

    lockman Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    789
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Baltimore, MD
    Ratings:
    +0
    Sounds like you're hitting the flood gate spam filter. Type slower?:)
     
  4. bthomp21

    bthomp21 Guest

    Ratings:
    +0
    Guess I wasn't clear, i get the 30 second spam every time. it could be my first post of the night. It tries to send the same message twice rather than just once.
     
  5. Staywide8

    Staywide8 Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Quit posting on srtforums. LOL
     
  6. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    Never seen this before here...What browser are you using?
     
  7. bthomp21

    bthomp21 Guest

    Ratings:
    +0
    shhhhhh!!! lulz

    browser that came with the phone.
     
  8. bthomp21

    bthomp21 Guest

    Ratings:
    +0
    I may be a new member, but this thread is not about "this" site. It's about sites that use vbulletin. Threads about gifs can be in that section...hmmm ok. thanks I guess.
     
  9. aminaked

    aminaked Silver Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    California, USA
    Ratings:
    +0
    I sometimes get the "cannot post for 30 seconds" message on my first reply of the day on droidforums.net. I use xScope on the droid. A couple times I ended up posting a reply twice, because even though there is an error message, the replies are posted.
     
  10. bthomp21

    bthomp21 Guest

    Ratings:
    +0
    good call moving my thread before answering it, good mod.