Various News Widgets?

Discussion in 'Android General Discussions' started by Deano2423, Jan 25, 2010.

  1. Deano2423

    Deano2423 Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've been looking for news widgets for different categroies, I'm not overly picky about how it works, but ideally I'd just like the widget to be able to cycle between headlines (rather than just display 1) and not be incredibly small.

    Anyway I'm looking for a few different widgets (or one that contains all/some that I could switch between)

    1. A sports NEWS widget - for the life of me I cannot find a decent one.
    2. A current news widget - something with just the daily headlines in the US
    3. A tech news widget - I'm a big fan of the Engadget site and their format, anything like that would be great.
    4. A gaming news widget - specifically I'm a pc and ps3 gamer, so any news for those systems would be great.

    Thanks in advance for ANY help, I've just been unable to satisfy any of those widget needs.
     
  2. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    2.1 Genie Widget. Search for it in the forums. It's a great news widget that 'scrolls' headlines. Has settings for US, World, Tech, Health, Sports, etc all in one widget :)
     
  3. Vulcan1600

    Vulcan1600 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,845
    Likes Received:
    279
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +289
    I agree with Martin, for scrolling news, nothing beats the 2.1 News and Weather widget. And it updates all the time. I also have a widget for Huffington Post and FoxNews....who says I'm not fair and balanced.
     
  4. dmdj232

    dmdj232 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I just did the 2.1 update and can't seem to get the weather portion to work. Am I doing something wrong or just missing something?
    Thanks!
     
  5. Vulcan1600

    Vulcan1600 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,845
    Likes Received:
    279
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +289
    Did you tap on the widget and go to weather and set it up?
     
  6. dmdj232

    dmdj232 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I apologize....I should have been more clear. I can set it up manually but the setting for automatically determining the location feature doesn't seem to work. If I type in my zip code it works ok. I'm concerned about when I'm not home
     
  7. b0n3s

    b0n3s Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Tech buzz is an awesome widget for "tech" stuff lol
     
  8. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    I have the 2.1 Genie set to 'Use my location' in Weather settings and I have had no problem.
    Make sure that in your phone settings > location & security settings and make sure 'Use wireless networks' or 'Use GPS satellites' is enabled.
     
  9. dmdj232

    dmdj232 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    That was it!....I forgot to re-check those options after I did the update!....Thanks for the reminder!....It's working flawlessly now!