V0.5, Chrome to Phone not working?

Discussion in 'Bugless' started by michael_campbell, Oct 5, 2010.

  1. michael_campbell

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta suburbia.
    Ratings:
    +0
    Has anyone not had c2p working, and GOT it working? On the C2P app on the Droid I've disconnected and reconnected the phone, and I'm using the latest Firefox plugin. It used to work on V0.4 and CM6, but with v0.5 it doesn't.

    Thoughts?
     
  2. borq646

    borq646 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +0
    Mine hasn't worked either. All the normal tricks haven't fixed it.

    ERROR sending to phone: ERROR (Unable to send link)
     
  3. markmicallef

    markmicallef Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    289
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Same issue here
     
  4. michael_campbell

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta suburbia.
    Ratings:
    +0
    I should have been more clear; I'm actually not getting any errors, it just doesn't send anything to the phone. :-\

    BB is nice, but it's not *ALL THAT*, and I consider C2P a rather useful feature. I'd hate to have to go back to CM6 just for that, but I might. I'll have to see how much I miss it.
     
  5. Nalco

    Nalco New Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am using chrome to phone, but with the firefox plugin "fox to phone", and it works perfectly.
     
  6. Bobbar

    Bobbar Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Central Ohio
    Ratings:
    +0
    Works fine for me.
     
  7. michael_campbell

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta suburbia.
    Ratings:
    +0
    Well, damn. I've never had any of the usual problems people get with BB; market, GPS, everything has all worked fine. Except this.

    I'm using Fox to Phone on the browser side too; it says link sent to phone, the phone is registered with the same Google account, etc. and just nothing happens. =(


    Edit!

    I just went into applications -> manage applications -> all -> chrome to phone -> clear data, cleared the data (there was no cache to clear), re-ran it, re-registered the phone when it asked me to and ... voila. It works now.

    Apologies to all for not trying this earlier.
     
  8. ty_

    ty_ Member

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i literaly just used it.
    works fine...
     
  9. HarleyDad09

    HarleyDad09 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    My chrome to phone seems to be working fine
     
Search tags for this page

fox to phone not sending links