V cast manager for androids?

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by xxxindierockerxxx, Oct 25, 2010.

  1. xxxindierockerxxx

    xxxindierockerxxx New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi everyone! I just want to say I LOVE MY NEW DROID! And I have a cuestion why cant download the V cast manager from. Verizon wireless?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  2. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Welcome! I do not use Vcast so I'm not able to provide any guidance.
     
  3. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    I just downloaded Vcast onto my phone. The app opened displaying a window with options to purchase a daily or monthly plan. What issues are you having?
     
  4. xxxindierockerxxx

    xxxindierockerxxx New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well.. the thing is that I just want V cast manager for my lap to sync my music kuz I can use it as a media player

    Thanx for your time
     
  5. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Is the music on your laptop and not on your X?
     
  6. xxxindierockerxxx

    xxxindierockerxxx New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Exactly! I want to put it in my droid
     
  7. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    I'm not familiar with Vcast but if you can access the individual songs you should be able to drag and drop onto the SD card of your X.
     
  8. xxxindierockerxxx

    xxxindierockerxxx New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeah u right! Im just looking for the carpet and guess what? Don't even knew it till now that I can use the windows media player for sync
     
  9. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Great! Check the market. I'm sure you will have options.
     
  10. xxxindierockerxxx

    xxxindierockerxxx New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanx for your time!
     
  11. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    You are welcomed! Enjoy your time on the forum.

    Mike
     
  12. mahiwahi

    mahiwahi New Member

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Plugging in the phone's USB to your PC should automatic pop up the software download web page to install on your PC. I haven't personally used it due to the fact it isn't 64bit compatible. Just drag music to our SD card through My Computer...works finedancedroid
     
  13. xxxindierockerxxx

    xxxindierockerxxx New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes u right automatically. Pop up the webpage and is ready to install as you said is not compatible. For the 32 bits thing so... now im using the windows media player for sync and it works well, the dragging thing sounds good.
     
  14. wierdo124

    wierdo124 Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I use Winamp. You do not need to have Winamp on your device to sync with it on your computer either. :)
     
  15. xxxindierockerxxx

    xxxindierockerxxx New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I never thought in winamp but its a great idea man! I used to use winamp a long time ago I always prefer things beside mac or apple