V 1.1 with APP2SD release date?

Discussion in 'Bugless' started by ldimick, May 4, 2010.

  1. ldimick
    Offline

    ldimick Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Does anyone know when Pete will be releasing 1.1 with support for APP2SD? I love 1.0 but I really want APP2SD.
  2. droiduser5
    Offline

    droiduser5 Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm sure Pete knows. But seriously, 1.0 just came out and he's under the weather. Give him some time. I'm sure the apps2sd are high on his list along with all the other enhancements (I hate the term "goodies!") that he has in the pipeline.

    In short: It'll happen when it happens!
  3. ldimick
    Offline

    ldimick Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I know he's under the weather. And I do feel for him. I was just hoping that someone with inside knowledge was aware of the amount of work it work require. I am truly impressed with BB1.0
  4. blackops
    Offline

    blackops Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well that explains why when I installed v1.0 none of my apps were present at all from my CyanogenMod.
    I did not realize that until I was restoring my backup that maybe there was an non support of Apps2SD.

    Cool thanks this verifies that.
  5. bradl3y
    Offline

    bradl3y Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    what's app2sd?
  6. kiyanofosho
    Offline

    kiyanofosho Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    apps are stored and installed on your sd card. google next time
  7. BOA
    Offline

    BOA Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    Whoa so this means if I'm coming from UDv10 with App2SD and my apps are running on the SD I will no longer be able to install them there? Even though my SD has been formated and partitioned?

    If I go back to the ROM that supports App2SD would I have to redo it?

    Thanks
  8. mjh68
    Offline

    mjh68 Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    414
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You will have to move your apps again once your running a ROM that suppports it, but no your partition stays intact.
  9. actngrezy
    Offline

    actngrezy Active Member Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    delaware
    Ratings:
    +2
    Pete said he actualy release v1 early due to the high number of downloads of the leak. He said he had alot more plans for this rom which obviousy didn't get implemented yet and I'm sue when he fees better he will be adding things left and right. his last roms got an update like once every week or two it seemed like lol.
  10. ldimick
    Offline

    ldimick Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    My next question is this: If I migrate4 form CM to BB1, and I have APP2SD installed now with the SD partitioned, what will the upgrade process look like in 1.1?

    If it uses the same code as CM then I would think that all I would have to do is upgrade from BB1 to BB1.1, add the APP2SD application, turn it on, and the existing partition should become enabled.

    Any thoughts or ideas?
  11. nkcavs23
    Offline

    nkcavs23 Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    I just saw on his twitter that he is currently in the hospital and lost like a pint of blood, or something like that. wow.
  12. Demolition Man
    Offline

    Demolition Man Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pawnee, IN
    Ratings:
    +0
    Wow... I hope he'll be okay.
  13. Kmart95
    Offline

    Kmart95 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Ya I saw that too


    Sent from my Droid using Tapatalk
  14. grinchy
    Offline

    grinchy Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    716
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lakeland,FL
    Ratings:
    +1
    whats going on with him to be losing blood?
  15. victorythagr8
    Offline

    victorythagr8 Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    He has his tonsil removed last week

    Sent from my Droid using Tapatalk