using astro

Discussion in 'HTC Droid Incredible' started by kramer56, Mar 26, 2011.

  1. kramer56

    kramer56 Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    northern ny
    Ratings:
    +0
    OK I just recently upgraded to 8gb card and went thru the crap of formatiing and adding my files to it. Problem is that my pics are everywhere, my gallery completely changed on the start screen part, lost some pics and cant open alot of pics that now say "shortcut". the files on my older card are the same way since i rooted and added astro, now Im not saying astro stinks but why all the duplicates and how the heck do i customize it so a retard like me can use it.
     
    #1 kramer56, Mar 26, 2011
    Last edited by a moderator: Mar 26, 2011
  2. smtom

    smtom Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    281
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    The South
    Ratings:
    +0
    If homescreen shortcuts were pointed to former SD card, you have to set them up again.
    Following the breadcrumbs along the top of the Astro screen help to see where you are.
    Sent from my ADR6300 using DroidForums App
     
  3. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Since you are rooted I suggest using Root Explorer. It is a paid app but well worth the few dollars. It offers a lot more that Astro for those with rooted phones.