URGENT! Please help!!!

Discussion in 'Android Tech Support' started by ldl81395, Mar 28, 2011.

  1. ldl81395
    Offline

    ldl81395 New Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Okay, I have the first generation droid. It was working fine last night, I shut it off before I went to bed and didn't charge it. I plugged it in this morning (not into the dock, just straight to the wall), and non-stop, for the past like 20 minutes, it just keeps turning on, and then it will stay on the main screen for like 4 seconds, with the red light on, until it shuts back off, and then shut back off. What do you think could be the problem? I need my phone! And I don't know what to do! Please Help!
     
  2. AngryHatter
    Offline

    AngryHatter Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    507
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    OEM charger?
     
  3. Chizzele
    Offline

    Chizzele Team Sourcery Developer

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    1,997
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    103
    Location:
    San Diego CA
    Ratings:
    +17
    Sounds like you might be using a charger that is not original
     
  4. ldl81395
    Offline

    ldl81395 New Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    What do you mean? What does an OEM charger mean?
     
  5. kptphalkon
    Offline

    kptphalkon Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    1,380
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6
    original equipment manufacturer.

    The charger that came with your phone!
     
  6. cwciwatch
    Offline

    cwciwatch Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NH
    Ratings:
    +0
    My phone did the exact same thing when I used my camera charger by accident, it plugs in fine but doesn't charge. Everything works fine when I use the right stuff :)