1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Urgent HELP Needed!! Phone stuck on "M" Moto logo WHILE PLUGGED IN and on RSD Lite

Discussion in 'Rescue Squad Help' started by dt_, Jul 14, 2010.

  1. dt_
    Offline

    dt_ New Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi guys,

    Noob to root and I'm freaking out.
    I flashed my phone to 2.0.1 b/c I thought I had to do that. Turns out I didn't, but there is outdated and updated information out there and I was misled. Anyway, 2.0.1 installed fine and it booted up, though my phone wasn't activated.

    Anyway, then I realized I needed SPRecovery, so I installed the sbf for that using RSD Lite.
    It installed successfully as far as i can tell? But it did a reboot, and now it's just stuck on the white-background Moto logo while plugged into my USB.

    RSD Lite says "Please manually power up this phone."

    [​IMG]

    What do I do?!?! I am afraid to unplug it or click close b/c it says it might damage the phone.

    I need my phone working tonight! Please help asap :(


    I also posted this on AndroidForums so if i forget to update this post with details there should be more details there. Here it is: http://androidforums.com/all-things...stuck-m-moto-logo-while-plugged-rsd-lite.html
    Thanks so much in advance!! :/
    Last edited: Jul 14, 2010
  2. blackngray70
    Offline

    blackngray70 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Georgia
    Try pulling the battery then boot back into the bootloader screen and flash the .sbf file again.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  3. dt_
    Offline

    dt_ New Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah, I'm doing that right now. Trying to flash 2.0.1, as when I booted the phone up again it just got stuck at the M logo.

    Edit: YAY! It booted up! Now to flash SPRecovery, right?

    Edit 2: Ok, flashing sprecovery again caused the same issue. Screw it, i'm going for clockworkmod recovery :p

    Thanks!
    Last edited: Jul 14, 2010
  4. blackngray70
    Offline

    blackngray70 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Georgia
    You might need to let your phone update to 2.1 then flash the sprecovery.sbf.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  5. dt_
    Offline

    dt_ New Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No worries, I just ended up going with clockworkmod recovery. :)
    Anyway the phone is fine, it's running BB v0.4 now.

    Thanks again! :)
  6. Johnly
    Offline

    Johnly Guest

    Glad you got it, but we all get that "damage phone" warning! lol....
  7. blackngray70
    Offline

    blackngray70 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Georgia
    Cool glad you got it.
Search tags for this page
android stuck on logo while plugged
,
moto logo
,

please manually power up this phone

,
rsd lite please manually power up this phone
,
rsd lite stuck on please manually power up this phone