1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

uploading to YouTube?

Discussion in 'Android General Discussions' started by uscjoel, Jan 20, 2010.

  1. uscjoel
    Offline

    uscjoel New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SC
    Any wayto do this without wifi? I was connected to wifi earlier and kept getting an error while trying to upload.
  2. crspang
    Offline

    crspang New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    692
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lexington, SC
    I haven't had any problems uploading.
    What kind of error?
    Glad to see another USC fan too.
  3. taypotts
    Offline

    taypotts New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You HAVE to be on wi-fi when you are uploading a bigger file... small ones (15 secs or less) you don't need wi-fi
  4. uscjoel
    Offline

    uscjoel New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SC
    Haha! Dude I live right down the interstate in Aiken.

    It just kept saying that UT was going to re-try in one minute, then two minutes. I had full Wi-Fi signal too.
  5. 640k
    Offline

    640k New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    it's happened to me several times. sometimes it's just youtube being a pain. have you checked your online account to see if the file actually uploaded?

    for a while, i kept gettings vids stuck in 99% and i'd try them over and over and over and they'd never finish. can't remember what i did in the in-between, but since then, i've had less problems uploading.

    even uploaded a 36mb file.
  6. crspang
    Offline

    crspang New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    692
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lexington, SC
    Hmmm. Have you tried killing the youtube app and then restarting?