Upgrade to CM 6.1.2, the Camera not working

Discussion in 'Cyanogenmod' started by plenoz, Dec 19, 2010.

  1. plenoz
    Offline

    plenoz New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    GMT + 7
    I just upgrade from CM6 to CM6.1.2

    everything running smooth, i backed up app& sett using Titanium Backup, and restore it, all is well

    i tried use compcache also, and after few hour when i want to using camera i realized the camera is not working properly, the application was launched but in viewfinder all was blank like some obstacle in lens everything goes blank only setting menu and the frame.

    need your advice, previously i'm using CM6 without any problem.
  2. droidkevlar
    Offline

    droidkevlar New Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    453
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Maybe try a fresh install. First do a NAND of your current settings and then do a fresh install. Wipe data/cache 2X. I know camera works as it worked fine for me when I was on 6.1.2 but I came from a fresh install.
  3. ricwhic414
    Offline

    ricwhic414 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Had a camera issue as well with my 6.1.2 it would take the picture but then when it went to save the picture it would FC. Just did a reboot and it works fine now
  4. plenoz
    Offline

    plenoz New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    GMT + 7
    wipe & format more than 10 times.
    install from fresh
    do not restore the old system file from Titanium backup

    Voila the camera back to normal

    thank you all :)
Search tags for this page

camera viewfinder not working on cyanogenmod