Updates to "Chrometophone" and "google search" not installing

Discussion in 'LithiumMod' started by goodBEan, Aug 24, 2010.

  1. goodBEan

    goodBEan New Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am not sure if this thread belongs here or "droid apps" section, beacuse I think Lithium mod could be the main cause.

    I am currently running lithium mod and I noticed on the market that there are updates to "Chrome to phone" and Google search. when I try to install them, they don't work. I get the message " installation of XXX is unsuccessful" every time I try to update these two apps. I am also wondering if i going to have this problem updating other apps.

    How do I fix this?
     
  2. chewy74

    chewy74 Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +16
    Try clearing market cache and data. Go to /menu/setting/application/manage application /click the all tab and find the market app and clear data and cache and try updating again
     
  3. RoyR80

    RoyR80 Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Detroit, MI
    Ratings:
    +0
    Use absolute sys to remove old, then market install new. if they wont install, reboot after delete, then market install.
    after u've done this, (market install, new updates will not require this process)
     
  4. goodBEan

    goodBEan New Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    Didn't work. it even said "chrome 2 phone" wasn't signed correctly.

    IT WORKS THANK YOU.

    google search widget is no longer black, but its updated and it works.
     
    Last edited: Aug 24, 2010
  5. RoyR80

    RoyR80 Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Detroit, MI
    Ratings:
    +0
    Sorry, forgot to warn bout it wont be themed. :-/
     
  6. xKoldFuzionx

    xKoldFuzionx Member

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I had the same problem. But I only started getting this problem after trying one of the themes. Ice noticed that both the blue and green themes do it.I figured it was something to do with the themes version of the app. I'll have to give that a try as well. Doesn't bother me that it's not themes as much as it bothers me that I can't update it.

    I did notice however that on the green theme, it uninstalled chrome to phone and wouldn't let me reinstall it.

    If I wipe it out, will I have to do that process for all my nandroid backups, or will it only have to be done once?


    Sent from my Moto Droid using Tapatalk