Updates if rooted and rom'd

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by scottdog129, May 2, 2012.

  1. scottdog129

    scottdog129 Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Im running Eclipse and I want to know how to get the updates that Verizon is dishing out. How do I go about doing that?

    Thanks!

    Scott
     
  2. eye_dea

    eye_dea Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    639
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +9
    You can not receive OTAs on custom ROMs. You will need to restore stock in order to take the update.
     
  3. scottdog129

    scottdog129 Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I kinda figured as much. Next question: How do I go about getting back to stock? :)
     
  4. eye_dea

    eye_dea Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    639
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +9
    How did you flash eclipse? Bootstrap or Safestrap?
     
  5. scottdog129

    scottdog129 Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Youre probably going to hate to hear this, but I have no idea. I know just enough about all this to get myself into trouble. :blink:
     
  6. eye_dea

    eye_dea Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    639
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +9
    Haha...yeah! Did you ever update to 902? What eclipse version are you running? Do you remember making a stock backup?
     
  7. scottdog129

    scottdog129 Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Android version 2.3.4, Sys version 5.7.893

    Does that help? I remember doing a back up in a program I downloaded, but I dont remember what it is.
     
  8. eye_dea

    eye_dea Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    639
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +9
    Does bootstrap ring a bell?
    If so, use the power button and go into recovery. Then i would make a backup of eclipse and then try to restore your stock backup (if you made one). If not you can boot back into eclipse and we can go from there.
     
    #8 eye_dea, May 3, 2012
    Last edited: May 3, 2012