Updates if rooted and rom'd

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by scottdog129, May 2, 2012.

  1. scottdog129

    scottdog129 Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Im running Eclipse and I want to know how to get the updates that Verizon is dishing out. How do I go about doing that?

    Thanks!

    Scott
     
  2. eye_dea

    eye_dea Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    639
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +9
    You can not receive OTAs on custom ROMs. You will need to restore stock in order to take the update.
     
  3. scottdog129

    scottdog129 Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I kinda figured as much. Next question: How do I go about getting back to stock? :)
     
  4. eye_dea

    eye_dea Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    639
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +9
    How did you flash eclipse? Bootstrap or Safestrap?
     
  5. scottdog129

    scottdog129 Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Youre probably going to hate to hear this, but I have no idea. I know just enough about all this to get myself into trouble. :blink:
     
  6. eye_dea

    eye_dea Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    639
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +9
    Haha...yeah! Did you ever update to 902? What eclipse version are you running? Do you remember making a stock backup?
     
  7. scottdog129

    scottdog129 Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Android version 2.3.4, Sys version 5.7.893

    Does that help? I remember doing a back up in a program I downloaded, but I dont remember what it is.
     
  8. eye_dea

    eye_dea Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    639
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +9
    Does bootstrap ring a bell?
    If so, use the power button and go into recovery. Then i would make a backup of eclipse and then try to restore your stock backup (if you made one). If not you can boot back into eclipse and we can go from there.
     
    Last edited: May 3, 2012