Update.zip error

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by virus_spreader121, Feb 11, 2011.

  1. virus_spreader121

    virus_spreader121 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I copied the zip folder in the root directory and rebooted my phone in the safe mode and applied update.zip but it gave me an error saying " Signature Error "

    What am i suppose to do now?
     
  2. illmatic636

    illmatic636 Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +2
    Re-download your update.zip. It may have been a bad download to begin with. Make sure it's named Update.zip and not update.zip.zip.

    Good luck
     
  3. virus_spreader121

    virus_spreader121 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I dint get you ? Was that sarcastically ? I am noob anyways
     
  4. virus_spreader121

    virus_spreader121 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I did check the file bro and it read update.zip thats it but still there is an error while applying it :( Can someone really solve this problem ? It is silly for sure but i am not able to get it .
     
  5. KaosMaster

    KaosMaster Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    377
    Likes Received:
    57
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Garden Grove, CA.
    Ratings:
    +62
    Current Phone Model:
    SCH-I545 Galaxy S4 (Verizon)
    Ok, well first question is what is the update.zip for?

    second question...Are you stock or rooted?

    And three...What recovery are you using?

    This will help us to figure out why you can't flash the update! ;)
     
  6. virus_spreader121

    virus_spreader121 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Glad to see someone helping :) Thanks mate

    Update.zip is the file uploaded by Droidreview

    This is the link to the video and the update.zip file is available in the info below the video.
    Code:
    http://www.youtube.com/watch?v=k4Hfs99vmHU&feature=related
    Its for rooting your device .

    Its stock phone is second place. I havent installed any of the roms or anything.

    What recovery do u mean at the moment , as in ?
     
  7. d3vilfish

    d3vilfish Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    nevada
    Ratings:
    +0
    Rooting with an update zip? If you have a droid 1 as your profile says and if you Have the latest update why not use the z4 root apk

    why oh why did verizon have to get the iphone
     
  8. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Z4root actually won't work to root the newest update. I think motocache's root tutorial is still the method of choice but you'll need a computer. In fact I think you need a computer regardless.

    tappin and a talkin
     
  9. d3vilfish

    d3vilfish Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    nevada
    Ratings:
    +0
    The z4root api needs no comp download it on to phone install click button done. I used it to root my x no comp needed.

    why oh why did verizon have to get the iphone
     
  10. virus_spreader121

    virus_spreader121 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes I have droid 1 and i have the newest update for my droid . But where will i get the tutorial on how to use z4root and its application?
     
  11. d3vilfish

    d3vilfish Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    nevada
    Ratings:
    +0
    Google z4root.apk I believe 1.3.0 is newest version. Download to sd card. Use any file manager navagate to file in sd card click to install. You may have to check allow non market apps if it asks. Once Installed run app click root button done.

    why oh why did verizon have to get the iphone
     
  12. d3vilfish

    d3vilfish Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    nevada
    Ratings:
    +0
    Forgot on thing it most likley will come down as z4root.txt rename to z4root.apk to install

    why oh why did verizon have to get the iphone
     
  13. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    Sorry, you don't. z4Root doesn't work on the latest upgrade for the Original Droid. There is something out there called Super One Click, but it involves more then one click and I can't give it my 5 star recommendation.

    So this is what you have:

    http://www.droidforums.net/forum/droid-labs/74028-root-droid-1-regardless-os-version.html
     
  14. d3vilfish

    d3vilfish Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    nevada
    Ratings:
    +0
    thought it worked on the droid 1. Oops thanks for correcting me.

    why oh why did verizon have to get the iphone
     
  15. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Oops I meant to say z4root won't work in my post.

    tappin and a talkin
     
Search tags for this page
erro update.zip
,
error update.zip
,
file open error, erron=2 update.zip coolpad
,
i got the update.zip but is giving me 2 errors
,

update.zip error

,
update.zip error milestone
,
update.zip nya errorr kenapa