Update status of you random reboot issues?

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by nateccnn, May 30, 2011.

  1. nateccnn

    nateccnn Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    864
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    I was having constant random reboot after the last OTA update. Usually got at least one per day, sometimes more. But I just checked and noticed my up time is 86 hours. Is anyone else seeing an improvement? Or is this just a fluke? I probably just jynxed myself and it will reboot as soon as I post this. LOL.

    NATE


    Sent from my tbolt so prone to typos. get used to it.
     
  2. nateccnn

    nateccnn Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    864
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    Nevermind. It just rebooted. Just sitting there on the coffee table I glanced over and saw the HTC screen. I wonder why it went almost 86 hours this time.

    Nate

    Sent from my tbolt so prone to typos. get used to it.
     
  3. johnd09

    johnd09 Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Mine seems to reboot more often with heavy data usage.

    Sent from my Thunderbolt.
     
  4. GDP

    GDP Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    216
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Mine has never rebooted. I use it a lot too. I'm not in a 4g area yet, but I will be next week so I will update then

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  5. nateccnn

    nateccnn Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    864
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    It has nothing to do with 4 g. Mine has never seen a 4g tower.

    I bet a lot of people who think their phone has never rebooted don't even know it has rebooted. Most of the time mine does it while in my pocket and the only way I know it rebooted is it asks me which home screen I want to use. It always asks me that after a boot. If I did not have a home screen replacement, would it ask?

    Nate

    Sent from my tbolt so prone to typos. get used to it.
     
  6. nateccnn

    nateccnn Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    864
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    Well...I was using Mobile Hotspot for about a half hour a few minutes before it rebooted. But most of my reboots are while it is idle.

    Nate

    Sent from my tbolt so prone to typos. get used to it.
     
  7. mitchb2

    mitchb2 Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    723
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Once a day, minimum. And takes a LONG time to reboot, even with the Quick Boot option turned on. I'd estimate that, in addition to the rest of the boot sequence, it sits at the static cloud background for a good 2 minutes.

    P.O.S.
     
  8. tc3

    tc3 Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Same here....several reboots a day.

    Finished with this phone

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  9. Natey2

    Natey2 Active Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    1,312
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5
    Is there a way to count the actual number of these reboots per day?

    Sent from my unrooted DroidX using DroidForums app
     
  10. reefsrt4

    reefsrt4 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Lake in the Hills, IL
    Ratings:
    +0
    Had my original tbolt replaced. Received a refurbished tbolt and this one has been working like a champ ever since. Even after the update. Reboots are gone. Back to being extremely happy with this device.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  11. USAFgunner

    USAFgunner Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Same here, got a refurbished and no issues...of course my other one didn't have issues until the OTA update. I said screw it and rooted and put BAMF 1.6.3 remixed on it and I wish I would have done it from the start

    Sent from a phone with a kickstand
     
Search tags for this page

htc status issues random reboot

,

htc status reboot

,

htc status restart

,
random restart htc status