Update Roaming/PRL (*228) no longer works after root?

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by TJConnery, Feb 10, 2011.

  1. TJConnery
    Offline

    TJConnery New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NYC
    I just tried to use *228 to update roaming capability, and it appears that the system does not recognize my touchtones when I try to select option 2.

    Shouldn't this process still work after rooting? I was thinking it is a problem with the dialer on Fission 2.4.3, but the touchtones are recognized by other systems (i.e. checking work voicemail).

    Does *228 work for you in Verizon?


    D2G Global, Fission 2.4.3, Launcher Pro Plus.
  2. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    Sometimes Verizons *228 doesn't work. Stuff happens, try it later in the day. Rooting would have nothing to do with this.
  3. TJConnery
    Offline

    TJConnery New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NYC
    thanks- verizon swamped already?

    That's what I thought, unrelated. Could Verizon. Be swamped already? iPhone have only been on the street since last weekend!

    I was able to get through on the 6th attempt.

    Thanks!
  4. dmartins
    Offline

    dmartins Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    458
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Well *22891 worked the 1st time here.
  5. BPIERSON1013
    Offline

    BPIERSON1013 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm having the same issue, I'm using KAOS Froyo v28, and when I use *228, it doesn't even give me a dialpad to hit the numbers. It has nothing to do with Verizon's network, it dials in and i hear "press 2 to update your roaming capabilities". Is this a known issue with Froyo or what?
  6. TJConnery
    Offline

    TJConnery New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NYC
    exactly!

    That is exactly the same issue I had. I reopened the phone keypad and hit 2 until it was recognized. Somehow, it worked on the 6th try.
Search tags for this page

*228 doesn't work

,
*228 on rooted phone
,
how do you update roaming capabilies on a verizon htc phone
,

how to update roaming on verizon galaxy s3

,
how to update roaming on verizon with rooted phone
,
number to update iphone roaming verizon
,

update roaming rooted verizon phone

,
updating roaming capabilities verizon
,

verizon number to update towers

,
verizon roaming capabilities number
,

verizon roaming update number

,

verizon tower update number

,

verizon update number *

,

verizon update roaming capabilities number

,

verizon update roaming number