Update of Market Apps. Failing on my TBolt

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by glamazon, May 11, 2011.

  1. glamazon
    Offline

    glamazon New Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I notice about a week ago that all update of apps. are now failing on my Tbolt. I am not rooted. I have tried clearing the Market cache. That made no difference. Any other ideas of something I can try?

    Thanks!
  2. DaveMo
    Offline

    DaveMo New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have has the same problem for the last few days. It all started when my Thunderbolt did on of its infamous reboots while updating 4 applications. Attempts now are always unsuccessful.

    I tried uninstalling one and then reinstalling, but it still failed. I also installed the underwhelming update of the OS (what, still Froyo?) and that didn't help.
  3. elgranpagan
    Offline

    elgranpagan New Member

    Joined:
    Apr 19, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NYS
    I had a similar problem after installing beta for Skype
    I removed skype and am ok now
    I would suggest uninstalling the most recently installed apps one at a time and test after each uninstall
    Let me know of that works
    Elgranpagan
    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  4. Technoman
    Offline

    Technoman New Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    980
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas TX
    Sounds like something that a factory data reset would help resolve.
  5. Beardface
    Offline

    Beardface Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    601
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Raleigh, NC
    I am actually now running into the same problem, and it arose while downloading apps directly AFTER a Factory Reset, so that would not solve the problem for me. I'm currently awaiting a callback from the Verizon Rep I spoke with, and hopefully he'll have a fix.

    I tried clearing cache, I wiped Market data, and nothing. Still fails. I don't have any other problems, since everything else still works. Just a bit frustrating for now...
  6. drew
    Offline

    drew New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cincinnati, OH
  7. Beardface
    Offline

    Beardface Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    601
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Raleigh, NC
    Its a deeper, much deeper problem than that. Apparently, the Market does not recognize that my phone exists. Somehow my phone's information got completely wiped from the Market itself.
  8. Beardface
    Offline

    Beardface Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    601
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Raleigh, NC
    Update on this...

    Apparently, there was an issue with my account that I had been using as my primary account for the past 2 years. It was a school email address that was handled through gmail, so it worked, but there were always bugs with it. Anyway, long story short, there was no fixing it, so I am now using my gmail address as my primary and will contact google tomorrow to see if they can move the information from the old account over, so I don't have to repurchase anything.
  9. DaveMo
    Offline

    DaveMo New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My phone still has the problem. Updates tend to fail on the SD card. If I copy the app to the phone and update, the update works.

    I already reset to factory settings and it didn't help at all.

    Very annoying.
  10. DaveMo
    Offline

    DaveMo New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mounting and unmounting also did nothing.

    I suspect the problem is that Android is a half-baked OS.
  11. 305rev305
    Offline

    305rev305 New Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    329
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Miami,FL
    Ok I can fix it for u!!! Plug your phone to a computer and open your to find what's in your SD card. Under...SD card and then look under androidsecure. U will find a file named smdl2tmp1....Delete this file. Will work once u delete the file. It's corrupt. I just fixed mine! It works but u have to use a computer. Astro or any other folder won't let u se it
    Last edited: Jul 15, 2011
  12. Googleaddict
    Offline

    Googleaddict New Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Denver Colorado

    I'll have to try this next time ... And when I have this problem it fixes itself within 2 days.
  13. Psykho
    Offline

    Psykho Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    199
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    I've been having the same problem but have figured out that its only apps on the SD of you move the app back to the phone and update it should work . You can then move it back to the SD its a pain but seems to work .

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
Search tags for this page
how do i update apps on htc thunderbolt
,
how do you update apps on htc thunderbolt
,
how to update apps htc thunderbolt
,
how to update apps on a thunderbolt
,

how to update apps on htc thunderbolt

,
how to update htc thunderbolt apps
,
keep afe app sont finish update on htc thunderbolt
,
market apps for htc
,
my htc thunderbolt cant update my apps
,
thunderbolt app updates
,
updat apps htc thunderbolt
,

update apps htc thunderbolt

,

update apps on htc thunderbolt

,
update htc thunderbolt apps
,
verizon thunderbolt how to diwnload updates to apps