[UPDATE] New Kernels - Low Voltage + Medium Voltage - 3/25/2010

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Mar 25, 2010.

  1. driodman

    driodman Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    washington state
    Ratings:
    +0
    you need to put these kernels on rom manager
     
  2. Bro Duran

    Bro Duran Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Thank you very much. Found what I needed, and went with a low volt that works great.
     
  3. driodman

    driodman Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    washington state
    Ratings:
    +0
    still would like it if you put these on rom manager
     
  4. primus454

    primus454 Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Neither LV or MV 1.0ghz kernels worked for me. Told me my battery was dead, nothing would run, and the sd card wouldnt mount.
     
  5. jbrtzfldr

    jbrtzfldr Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Why are both of you posting in this thread? There are much newer kernels available in the stickied thread.
     
  6. primus454

    primus454 Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ROFL! No wonder they didnt work. I mistook the 3 in the date for an 8. It was late XD
     
  7. XxSinisteRxX

    XxSinisteRxX Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Marshalltown, IA
    Ratings:
    +0
    Chevy, would there be any issues with installing the LV 1.25ghz Kernel listed above when i currently have the BB V.04 ROM clocked at 800mhz installed? Do i need to have that paid program "SetCPU" installed to set the minimum CPU speed and the max CPU speeds? Cuz i like the idea of the different profiles/different speeds, but i kinda don't have any money for the SetCPU program. (yes i know its not that pricey, but if you were in my shoes right now you would understand) What're my options and what do i need to know before doing this?

    PS. I just tried to use drocap to get you a SS of my "about phone" section so you could see what i have and i keep getting an error saying "The application Superuser Permissions (process com.noshufou.android.su) has stopped unexpectedly. Please try again. [Force close] [Report] What does this mean? It does it when i try to use the Bugless beast toolkit too....
     
  8. lee__D

    lee__D Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    you're going to want the froyo kernels up in the sticky

    as for the superuser thing...idk, you may wanna try to install a new/different version
     
  9. XxSinisteRxX

    XxSinisteRxX Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Marshalltown, IA
    Ratings:
    +0
    Can't do that... :(

    I'm already at 2.2, there's no newer version available yet for the ROM or for the OS. Pete hasn't released the BB V.05 version yet.
    Here's what i have currently. Model Number: Droid
    Android Version: 2.2
    Baseband Version: C_01.43.01P
    Kernel Version: 2.6.32.9-g103d848
    android-build@apa26 #1
    Build Number: Bugless Beast V0.4


    Ok i fixed the issue with Superuser Permissions. Check the app market and there was an update to the Superuser Permissions app to 2.3.5 so now i don't have that problem anymore. Still need help with the other question tho Chevy... You alive out there my friend? lol
     
    #249 XxSinisteRxX, Sep 2, 2010
    Last edited: Sep 2, 2010
  10. Tornado Rex

    Tornado Rex Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Why are you using the kernels here and not the new ones?
     
  11. Chocula78

    Chocula78 Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Neither low or medium voltage 1 ghz worked on my D1. Got stuck in a boot loop to the M screen on the LV version and then just stuck on M screen for the MV version, no loop.

    Had to run a restore. That really sucked. Guess I'm stuck with 800 mhz.
     
  12. hrdnhvy

    hrdnhvy Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WI
    Ratings:
    +0
    I just want to make sure, but u do know these kernels are over a year old? there are much newer ones located in the sticky threads...or were u trying the older ones for a specific reason, if so then I apologize.




     
Search tags for this page

android low voltage or power

,

chevy low voltage kernel 1.25

,

chevyno1 low voltage kernal

,

chevyno1ss low voltage kernel

,

droid 2 chevyno1 speed kernels

,

droid chevy low

,

gb kernel low voltage

,

medium voltage kernel

,

nexus s 1.1ghz voltage

,

voltage seting skull kernel