Unlocking droid 2 global

Discussion in 'Android General Discussions' started by Pravesh, Apr 10, 2011.

  1. Pravesh

    Pravesh New Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So I have a droid 2 global which I bought unlocked on ebay. The phone started giving camera issues so I tried sending it for repair but they sent it back with the same problems.
    Then I bought another d2g. But a locked one this time. The seller refused to help me unlock it and so I had to buy a code online. I was given two codes and neither worked. Is this hopeless now or is it still possible to get a working code?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  2. VideoGameMatt

    VideoGameMatt Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    are you talking about a band unlock so that you could put an att or tmobile sim in it?
     
  3. Pravesh

    Pravesh New Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well I live in south america, so neither of those carriers apply. Im not sure what a band unlock is, but I think what I need is a sim unlock.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  4. VideoGameMatt

    VideoGameMatt Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    A band unlock is the sim unlock, if you look up p3droid or cellzealot on twitter or go to their website mydroidworld.com i know that they should be able to help
     
  5. Pravesh

    Pravesh New Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Going to check them out right away. Thanks a lot, I will post any progress

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  6. Pravesh

    Pravesh New Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I posted in their forums and pm'd him. No luck yet

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  7. thasan

    thasan New Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Band Unlock vs Sim Unlock

    What cellzealot is credited for is being able to use an already SIM unlocked D2G/Pro on a US GSM network like AT&T, T-Mo (almost same company now), Metro Cell. CellZealot is not focusing with SIM Unlock.
     
  8. mhansaq

    mhansaq New Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Motorola Droid 2 Global

    I need to find a code to unlock my Motorola Droid 2 Global so I can use it in canada.
    please someone help.
    k_hundred@yahoo.com
    thanks
     
  9. bsweetness

    bsweetness Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    3,041
    Likes Received:
    592
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +655
    Current Phone Model:
    Note 4
    A lot of people have had trouble unlocking the Droid 2 Global and the Droid Pro. It seems that Verizon made some changes to the codes (maybe through an update?) that rendered many of the codes that online vendors have useless.

    Here's a discussion on XDA the pertains to issues with unlocking the Droid Pro - Unlock Motorola Droid Pro - xda-developers. It's my understanding that the same issues have applied to the Droid 2 Global. There's quite a bit of discussion about various online vendors through which to purchase unlock codes. It seems that some have codes that work and others don't. The only full proof way to unlock it is to get the code straight from Verizon, which means you have to be a Verizon customer.
     
  10. Pravesh

    Pravesh New Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi all,
    I called verizon and explained my troubles. They said I would need to take the phone in to a verizon store and they would unlock it for me. So thats going to be when i go to the usa in august
     
Search tags for this page
cellzealot tmobile bionic
,

droid 2 global wont unlock

,
how to unlock cdma mode in motorola droid gloable 2
,

unlock motorola droid 2 global for tmobile