Unable to restore after rooting

Discussion in 'Motorola Droid 2 Development' started by Navy_RN, May 30, 2011.

  1. Navy_RN
    Offline

    Navy_RN New Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I rooted my Droid 2 using nerdslogic's guide, which I do have to say was easy and greatly appreciate the guide nerdslogic. After rooting and installing Liberty and running it for a few months, I had to take my phone in to VW. I followed the restoring procedure in the guide to the T. When I ran the restore through bootstraps, it froze about half way through. After rebooting, clockwords opened??? I told it to reboot. The liberty eagle appeared followed by the droid eye. My phone appears to be stock, however, whenever I power down and up again, the same thing happens.

    Also, I am unable to get too titanium backup after downloading.

    Any suggestions?
    Thanks Android Community

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  2. ldopa
    Offline

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Maybe I'm paranoid but if I needed to take or send my phone in to vw, i would sbf. It seems like your backup was bad

    From my Liberated DROID2 at 1.25ghz
     
  3. Navy_RN
    Offline

    Navy_RN New Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is it too late to us an sbf? If not, do you have a link? I tried finding one here on the forum but it said the file was removed.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  4. ldopa
    Offline

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
  5. ldopa
    Offline

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
  6. Navy_RN
    Offline

    Navy_RN New Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks! Everything works great now! Got it rooted now i'm fixin to liberate!

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  7. ldopa
    Offline

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Great. Happy to help. Liberty is the best

    From my Liberated DROID2 at 1.25ghz
     
  8. Navy_RN
    Offline

    Navy_RN New Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok... so I have one more problem. Now that I'm rooted and running liberty 2.0.1, all of my contact did not transfer over. A random few only made it?

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  9. ldopa
    Offline

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Just for future reference its good to export your contacts to the sd so when you need them, you can easily import.

    From my Liberated DROID2 at 1.25ghz
     
  10. Navy_RN
    Offline

    Navy_RN New Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is there anything I can do or are they gone forever? Also, why would there only be a hand-full of my contacts?

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  11. ldopa
    Offline

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    You can go to the verizon site and try to dl your backup assistent stuff. I heard that can work

    From my Liberated DROID2 at 1.25ghz