Unable to play full length songs on Rhapsody...

Discussion in 'Android General Discussions' started by edthesped, Apr 6, 2010.

  1. edthesped

    edthesped Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    My daughter was trying to sync her MP3 player last night and deauthorized then reauthorized her player because she was having trouble syncing. This morning I get in the car for the daily grind and rhapsody will only play 30s clips. I got to work and rhapsody plays fine from the computer but will not stream anything but 30s clips from the Droid.

    Is anyone else having problems streaming full length songs today?
     
  2. PsychoDroid

    PsychoDroid Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    I AM! I am currently online talking to a Rhapsody Customer Service agent. I will update you on what he says.
     
  3. adrianna99

    adrianna99 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    rhapsody

    Yes I am - I use rhapsody daily and today mine is doing the same 30sec clips -- I hope they fix this fast
     
  4. PsychoDroid

    PsychoDroid Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    They are updating the system until tomorrow. It should be okay by tomorrow. I HOPE!!!!

    Here is the copy of the chat:
     
  5. dionna17

    dionna17 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Lakewood, OH
    Ratings:
    +0
    Yeah, I'm having the same problem as well! Wondering if it's related to the split from Real and Viacom that was announced today!

    Timing seems to be a bit too close!
     
  6. edthesped

    edthesped Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Rhapsody is now available in the market, however, it force closes every time I try to enter my password. If I enter the wrong password I get a password not recognized error.

    Good luck to all
     
  7. montlyfool

    montlyfool Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks for the info. I downloaded the Rhapsody earlier today and was having the same issues. Also on Rhapsody, you may be able to authorize your phone to be able to sync it to your account. This is different than having Rhapsody beta on your phone. This would allow you to play your music without any connection and the songs would be on your phone. Just have to remember to keep up with the account and sync when needed.

    I think this is cool to have. Going to update my playlist.:icon_ banana:
     
  8. dionna17

    dionna17 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Lakewood, OH
    Ratings:
    +0
    I received an email from Rhapsody yesterday with instructions on what to do. The force close problem is a result of not deauthorizing your phone online. You need to log out of the beta app, go to Rhapsody Online, log into My Account, click on Deauthorization and find your phone. Log back into the Android app and you should have no problems logging in.

    Unfortunately, it didn't clear up the problem of having only :30 tracks for me. Another email to Rhapsody customer service. This is frustrating!
     
  9. PsychoDroid

    PsychoDroid Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    I'm chatting with them again! I'll update soon.
     
  10. PsychoDroid

    PsychoDroid Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Okay, so I played the game and downloaded the market app, as now required. I tried to login, and it won't let me. The 30 second clips were bad enough, now I can't login at all! It says I have to authorize the device. No problem! I only had one other device authorized, so I tried to do that.

    Now, it says I have THREE devices authorized. Two of which were authorized yesterday. I'm thinking it is the Droid. They are not named and I have no other info on them. So, I just DE-authorize them and go about my business, right? NO-O-O! I do that and they pop right back up again. I still can't use my Droid with Rhapsody.

    According to the Customer Service chat, they are aware of the problem, and they are working on it. Lovely! I guess I will try Pandora again today. Not thrilled with it right now either. :p I need my music to tolerate spring cleaning.
     
  11. montlyfool

    montlyfool Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Rhapsody is working on my phone today. I never authorized it online. I just downloaded it yesterday morning to my phone and was getting the .30 sec clips. This morning it is working just fine. Wonder if it was the upgrade Rhapsody did last night according to the post above.
    Not sure, but enjoying it.
    Good luck on getting it. Love it.
     
  12. montlyfool

    montlyfool Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    You do not need to authorize this device on Rhapsody. You should just be able to log into Rhapsody using your same login as you do online. I would login online and check your account to make sure you have Rhapsody service and try to play any song in your list. Any song on your list should play in full on your computer and on your phone. I would deauthorize your phone online and login with the same login and password on the phone as online.
     
Search tags for this page
my rhapsody will only play 30 seconds
,
rhapsody only playing 11 seconds of songs
,
rhapsody only playing 30 seconds
,

rhapsody only plays 30 seconds

,
rhapsody plays for 30 seconds
,
rhapsody wont play whole song
,
why does my rhapsody only playback 20 seconds
,
why does rhapsody only play 30 seconds
,
why does rhapsody stop playing
,
why is rhapsody stops playing after a few sec