Ultimate droid 5.0.1 is out now come get ya self some right now!!!!!!!!!!!!!!

Discussion in 'Android Roms' started by hookerdj, Jul 29, 2010.

  1. Appleanche

    Appleanche Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Most roms are 800mhz OC because almost all Droid's can handle that. Seems like a fair number can handle 1ghz.. and a decent amount 1.2+ghz.

    UD is 800mhz, kernels allow you to get up to 1.2ghz.

    It also allows you to do low and ultra low voltages, meaning that the phone will end up using less battery and have less heat.

    Also SetCPU is just the governor (I think) for the CPU, so you can send profiles, and make sure the CPU isn't running at the OC speed at all times.
     
  2. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,811
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    a chevys 125 or p3 125 will get your phone pretty blazing fast the stock kernel that came with 501 is 800..


     
  3. DroidxRage

    DroidxRage Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    625
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New England - Home of Champions
    Ratings:
    +0
    What should the build be showing as after installing 5.0.1??

    I'm showing FRF84B, feels like it should be newer...
     
  4. DroidxRage

    DroidxRage Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    625
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New England - Home of Champions
    Ratings:
    +0
    anyone care to post what their build is showing??? thx! :)
     
  5. Blackbeard

    Blackbeard Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    5.0.1 reports FRF84B, but I believe someone before said that it's actually FRG01B and it's just showing the earlier build for whatever reason.
     
  6. icculusX

    icculusX Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    2,534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    The Moon
    Ratings:
    +0
    I say stop focusing so much on build numbers. It's really not THAT important to the ROM. Also, a new version is coming out soon... so talk about that! Haha...
     
  7. thetruth

    thetruth Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Its shows FRF84B
     
  8. DarthMurdicide

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    South of the Mason Dixon
    Ratings:
    +0
    It is indeed FRG01B, the build number just wasn't changed.

    I agree with icculusX, new FRG22 out, let's see what theblackdroid will do with that, from what I've read so far, it's even faster! dancedroid
     
  9. Blackbeard

    Blackbeard Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can anyone confirm this issue?

    When making a call with this ROM, even if there is full service, the phone will go down to two bars when the call connects and then immediately back up to full service when the call is ended. I haven't been able to tell if it affects call quality.

    Thank you in advance.
     
  10. rooster.droid

    rooster.droid Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Blackbeard,
    my understanding of that is the way the indicator process signal types. 3g is the strong coverage but when you switch to phone it goes down to what is the 1x coverage strength. or something like that. I read the explanation on this site but don't remember the thread. Something about that issue.
     
  11. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,811
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    its tricking the market into thinking it is frf84 so it syncs up and shows apps

     
  12. Bullzeye

    Bullzeye Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have also noticed this.... I just thought it was me, but i also can not confirm if there is interruption in the signal... So far i think i am okay....
     
Search tags for this page

pandahome 5.0.1