UK 2.0.1 Update server appears to be working...

Discussion in 'Motorola Milestone' started by AlanN, Jan 27, 2010.

  1. AlanN

    AlanN New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ...although not delivering the update as yet :icon_eek:

    When I check now I no longer get the "cannot connect to server" message, It now reports that my "system is currently up to date".
    So at least the server is switched on now...nopefully the update will show up soon!
     
  2. zincfingers

    zincfingers New Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can I just ask you wich network do you have? I'm trying mine on Three (UK) and it doesn't work, plus I can not download the settings from the Three web page.
     
  3. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Yeah everyone's should say "your system is up to date" so thats probably good sign!!
     
  4. AlanN

    AlanN New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Vodafone...business monthly contract.
    All works perfectly...haven't some others had a problem or two with 3?
    Seem to remember a tread about difficulty with web settings.
     
  5. IReallyWantADroid

    IReallyWantADroid Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i still get "the device is unable to connect to the server. please try again later" but im on ATT in the US. I can't WAIT for an update!
     
  6. newb

    newb New Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Sunderland, UK
    Ratings:
    +0
    Can confirm that the server is indeed turned on, getting the 'currently up to date' message.
    I am on O2 UK.
     
  7. m0zzie

    m0zzie New Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've got an eXpansys retail (UK) Milestone and am also seeing the server is online now.

    Just a reminder though to everyone who is wanting to root their phone (or keep root if you've already done it), when the update becomes available, click "Install later" and wait for a repackaged update.zip - otherwise the update will patch the exploit used to gain root, and you'll be stuck until another exploit is discovered (if another one is discovered.)
     
  8. nyogtha

    nyogtha New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I bought my Milestone from Expansys as well. The phone and user manual was in italian when I got it, the receipt from Expansys says "chinese". I use it with Norwegian carriers. Anyway, as of today I get the "Your system is up to date" message instead of server not found :)
     
  9. markostamcar

    markostamcar New Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Me too :) Bought mine via amazon.de.
     
  10. sloopjohnb

    sloopjohnb Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm in Brasil and got the message 'your system is up to date' today. That kinda worried me. Does this mean we won't get the update?? Is 2.0 the latest for us?
     
  11. markostamcar

    markostamcar New Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No. It just means that the update server is finally up and running.
     
  12. sloopjohnb

    sloopjohnb Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've checked again now and I'm back at 'can't connect to servers'. They were probably just testing the servers for a while... Let's hope the update arrives soon!!
     
  13. Kam5lc

    Kam5lc New Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    so the german update seems to be working but does anyone know if that is compatible with u.k. milestone?
     
  14. RinTinTigger

    RinTinTigger Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,903
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
    Ratings:
    +2
  15. Kam5lc

    Kam5lc New Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeah I saw that one but haven't downloaded it yet because I can't find it on the motorola uk website. Might try it out when I get home from work.