UD8 is awesome but one thing I need help with..

Discussion in 'UltimateDroid' started by TopDroid, Sep 3, 2010.

  1. TopDroid
    Offline

    TopDroid Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Atlanta,GA
    Ratings:
    +0
    Hey guys,
    I just installed UD 8 and then installed chevys low voltage 1.25ghz kernel and now it says my (home) wifi is not in range. Any ideas on how to fix this? My wifi was working fine before the new kernel. Is there another kernel that plays nicer with UD 8 or my wifi?
    Thanks guys!
     
  2. kook
    Offline

    kook Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    I use p3droids kernels religiously......work great.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  3. TopDroid
    Offline

    TopDroid Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Atlanta,GA
    Ratings:
    +0
    Ill give it a shot! Thanks!!
     
  4. Mbk
    Offline

    Mbk Android For Life Theme Developer Premium Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    4,167
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +4
    I knmow I had WiFi issues trying to use cvpcs's kernels, but Chevy's gave me no problems whatsoever with it/.... perhaps UDv8 and a 1.25 GHz kernel causes issues... why so much clock speed?????
     
  5. Adrioid
    Offline

    Adrioid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cali
    Ratings:
    +1
    I'm using that one and it connects fine.
     
  6. TopDroid
    Offline

    TopDroid Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Atlanta,GA
    Ratings:
    +0
    I dont know. I usually just run 1ghz but i was feeling crazy. LOL! Ill probaly just use 1ghz or 1.1ghz though. Im about to flash over one of P3's kernels. Lets see what happens...
     
  7. kook
    Offline

    kook Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    ?
    I run 1250....seems to run fine on my phone.....so why not?

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  8. Bob Dammit
    Offline

    Bob Dammit DF Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    Because droid does?

    I always run the fastest kernel my droid is stable on. I often dont set my governor that high though. Im running chevy's 1.25G Kernel, but only running at 1G.