UD on Thunder Bolt.......

Discussion in 'UltimateDroid' started by RafficaX, Feb 21, 2011.

  1. RafficaX

    RafficaX Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    605
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    hehehe. soon. im still not rooted even... im in a 4g area and not putting 2 month old firmware on my badass thunderbolt lol. bc i need files for lte and i dont want out dated prolly messed up files that caused the delays also. heres hoping they can use current f/w within a day or two.
     
  2. Adrozz07

    Adrozz07 Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Your wish has been granted :)


    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  3. frodroid

    frodroid Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Diego
    Ratings:
    +0
    Just picked up my thunderthunderthunder cats i mean bolt. It is huge, looks great, feels great and once UD is up and running for it holy schnikes it is on.
     
  4. DizzyThermal

    DizzyThermal New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ummm.. I don't k.. YES!

    Abso-FRICKEN-lutely :D

    I think that is an amazing idea.. I was already reading jamezelle and jcase's tutorials on how to root/unlock the bootloader and I can't even get mine for about a week.. Soo frustrating,

    BUT to stay on topic, I feel like this is a Fantastic idea to bring the BEST ROM, (IMO) to the Thunderbolt, such a sexy ROM on such a sexy device..

    Sorry, I'm not normally like this, just exasperated :D.. Wasn't sure if you guys were gonna do it ^^;
     
  5. moosez3

    moosez3 Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    This is the first time I have really spent using Sense (now that I have a tb), and I freaking love it, it is the perfect launcher with the best widgets. All the other launchers that try to have the sense-like screen fail, I realize that now. SO, can you make UD with the sense launcher?

    Perfection!
     
  6. DizzyThermal

    DizzyThermal New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    From what I understand, Sense is difficult to incorporate because it is HTC's and closed up..
     
  7. RafficaX

    RafficaX Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    605
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    been looking around and cant find any source for it. so ud + sense might be a no go for now.
     
  8. DizzyThermal

    DizzyThermal New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sense UI 2.0 vs. UD

    UD :)
     
  9. devante387

    devante387 Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I haven't been keeping up with the latest on the ThunderBolt. It has been rooted right? I will be scooping up another droid device soon. Either the ThunderBolt or maybe when the Bionic. Will there be a UD Rom available soon for the Bolt cuz I love UD Rom and all the great goodies that came with it. dancedroid
     
  10. DizzyThermal

    DizzyThermal New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    The Thunderbolt has been rooted and the bootloader has been unlocked:

    [Exclusive] How To Root The HTC ThunderBolt And Unlock Its Bootloader | Android News, Reviews, Apps, Games, Phones, Tablets, Tips, Mods, Videos, Tutorials - Android Police

    As from the looks of it, I feel like UD will be made for the Thunderbolt. Great goodies indeed :)
     
  11. tech44

    tech44 Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Upstate New York
    Ratings:
    +0
    The Bionic only has 512meg.ram,so a TB it shall be for me!
     
  12. cnmsales

    cnmsales Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    593
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    YES YES YES I would love this on my new TB. REALLY like the HTC SENSE UI but dont want all the extra CRAP on this phone.
     
Search tags for this page
bult thunder
,

thunder bult

,
tunder bolt