1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

UD New Era Install

Discussion in 'Android Roms' started by berdar, May 15, 2010.

  1. berdar
    Offline

    berdar New Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I downloaded New Era and then renamed it to update.zip. I moved it to my SD card. I then wiped the cache twice and applied the update.

    All I would was the MOTO logo.... it wouldn't go anything else....

    Anybody have any ideas.
  2. hookerdj
    Offline

    hookerdj New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    pittsburgh
    may have to wipe data too what are you coming from?


  3. berdar
    Offline

    berdar New Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I thought about that too... i wiped data and am getting the same thing.

    I'm coming from UD10update.
  4. hookerdj
    Offline

    hookerdj New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    pittsburgh
    its on rom manager if you wanna give that a try? if you are coming from 10update i dont think you had to wipe then


  5. cereal killer
    Offline

    cereal killer Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,000
    Likes Received:
    590
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Austin, TX
    berdar...how big is the zip file?

    I want to make sure it's the actual ROM and not the theme.

    There are 2 zips floating around and people get confused sometimes.
  6. hookerdj
    Offline

    hookerdj New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    pittsburgh
    thats what i was thinking too caus ei saw other people had the same thing happen b4


  7. berdar
    Offline

    berdar New Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    79.5 MB

    Thanks for all the help.

    Edit: Went ahead and DL Rom Manager. I'm still interested as to why it wasn't working.
    Last edited: May 15, 2010