1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

u cant just install milestone browser?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by bL33d, Jan 18, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bL33d
    Offline

    bL33d New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    819
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    illinois
    is there an apk for it? i really liked it when i used the sholes 1.1 earlier today :p
  2. KZIWarrior
    Offline

    KZIWarrior Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,625
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Nashville, TN
    ? Noob question, how does the Milestone browser differ from the Droids?

    Slightly off topic but I don't see another thread about it... Other than the Verizon branding what are the differences between the Droid and the Milestone? I was under the impression they were essentially the same thing (e.g. when I was on AT&T the branded Tilt and Tilt2 was the same as the HTCs non-branded minus all the BS bloatware AT&T put on it).

    Sorry if this is a hijack of the thread.
  3. vpshockwave
    Offline

    vpshockwave New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Milestone's browser is multi-touch enabled.
  4. KZIWarrior
    Offline

    KZIWarrior Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,625
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Nashville, TN
    xScope, though personally I don't get the big deal about multi-touch... I do, however REALLY like the pin-zoom that xScope has.

    But that makes for the curious question of why, if it is enabled on Milestone is it not enabled/included on the Droids browser.
  5. vpshockwave
    Offline

    vpshockwave New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If I understood it correctly, multi-touch was not enabled in the software because of patent issues with Apple.
  6. KZIWarrior
    Offline

    KZIWarrior Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,625
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Nashville, TN
    If that were the case then how is it included on/in the Milestone browser? From my understand "multi-touch" is a now a generic name and no-one has rights to the generally technology (screens) or use of it. HP has used it on their multi-media desktops for a while now. And most major companies are using it.

    Multi-touch - Wikipedia, the free encyclopedia
  7. vpshockwave
    Offline

    vpshockwave New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm just telling you what I heard. Google is your friend.
  8. RinTinTigger
    Offline

    RinTinTigger Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,905
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Germany, Near Frankfurt/Main
Thread Status:
Not open for further replies.