Two Releases Two Days, Froyo Anyone? - Sapphire 0.6.0

Discussion in 'cvpcs' started by sniffle, Jun 24, 2010.

  1. LVGDroidFan

    LVGDroidFan Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Had the same problem with Facebook. Also having problems with many downloads from the market - not sure if this is related to this ROM - it seems like there may be general market problems today, judging from other threads.

    EDIT: Market OK now - 3:40 Pacific time
     
    #49 LVGDroidFan, Jun 24, 2010
    Last edited: Jun 24, 2010
  2. bkd11

    bkd11 Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I noticed this too.

    Just tested Pandora through bluetooth in my car and it seemed like the sound quality was better than on the leaked version. (Leaked version's sound quality was garbage.) But the music doesn't shut off when you remove the headset still like it did on 2.1. Also when navigation speaks it shuts it off and doesn't start playing again.

    No market problems and running smooth!

    Edit: I think that Pandora just has issues with Froyo and needs to be updated because the android music app works flawlessly.
     
    #50 bkd11, Jun 24, 2010
    Last edited: Jun 25, 2010
  3. les017

    les017 Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I get the same. I was able to get Titanium, SetCPU, Root Explorer and that's it. Worse yet, I decided to bag the download and go back using Titanium, but Titanium see me with NO backups...ever. Reflashed Kangerade, went thru process again with multi wipes, etc. Pretty much same story except this time I could not get Titanium thru Market, only SetCPU.Back on Kangerade for now, while I ponder....

    Odd, as I have never had any issue with my Apple A/P Ext since November. Was this a generally known issue? Just curious.
     
  4. les017

    les017 Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    Oh, well ignore my previous post :icon_eek: Thank you
     
  5. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,501
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Guys, the market has been having issues, and its already happened to some N1 users a day or two ago. Guess it caught up to us. Im still using 0.5.2 and i cant download either, so its not just you.
     
  6. BobthePhotoGuy

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Anyone tried any themes yet?

    I tried Blue Energy Froyo but it just stayed at the Droid Eye.

    Bob

    edit: sorry it is stuck at the Motorola M logo
     
    #54 BobthePhotoGuy, Jun 24, 2010
    Last edited: Jun 24, 2010
  7. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,501
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Supposedly, this ROM doesn't have theme support at the moment, and it will be fixed in the next release. I don't know really what sniffle meant by that, but most themes might not work.
     
  8. CLShade

    CLShade Member

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Hawaii
    Ratings:
    +0
     
  9. jroc

    jroc Silver Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    3,843
    Likes Received:
    62
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Washington DC
    Ratings:
    +63
    Every thing runs good so far.

    With every Froyo release, it fixes something that didn't work in the last one....

    I can access the clock in Beautiful Widgets now...I'm a simple man with simple needs...lol

    Good job on this release cvps.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  10. Luxferro

    Luxferro Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Is wifi tethering broken for anyone else? whenever I enable wifi, the tethering icon is showing. But if you go into settings, tether is off, and if you try to enable, it says error.

    I already tried wipe x2 and reinstall. Got the same results.

    Another weird thing, is the wifi won't see my companies wireless router anymore... but sees other routers. Gotta go back to my leaked froyo.. need my wireless at work :[

    edit: weird, like 5 minutes later is sees my company wireless and connects.
     
  11. sniffle

    sniffle Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Birmingham AL
    Ratings:
    +0
    potential market fix!

    if i can get a few confirmations i will post it up on the main page for everyone.

    this is from CVPCS

    open task manager
    kill Market and Download Provider
    restart Market
    Downloads should work.
     
  12. Quie2Droid

    Quie2Droid Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    291
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Las Vegas
    Ratings:
    +1
    Is anyone having the random reboots on this version. I have tried every version of the Froyo leak with every kernel out there and I would always get random reboots. So, I went back to 2.1 until something solid came out.