two live sims for same #?

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by altspeed, Jan 31, 2013.

  1. altspeed
    Offline

    altspeed New Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    A verizon rep told me that i can have sims in my maxx and my bionic for the same number and both will work as long as they are not trying to register on the lte tower at the same time. Anybody else heard this or can somebody verify?
  2. bsweetness
    Offline

    bsweetness Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    2,519
    Likes Received:
    104
    Trophy Points:
    63
    I don't think that's true. I'm pretty sure that a phone number can only be tied to one SIM card at a time.
  3. altspeed
    Offline

    altspeed New Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    That's what I'm thinking too. We'll see after fedex comes tomorrow. I know both will work on cdma anytime by just *228 and enter number.....the lte i doubt. But we'll see. When i had to emergency activate my d1 while my bionic was down for a defective battery it killed the bionic's sim, but that was over a year ago. Now I'm really intrigued.
  4. bsweetness
    Offline

    bsweetness Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    2,519
    Likes Received:
    104
    Trophy Points:
    63
    You can swap one active SIM back and forth between the two, but I really don't think two separate SIM cards can be tied to the same number and operate simultaneously in both phones.
  5. altspeed
    Offline

    altspeed New Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    Well...you can't between razr and bionic. Razr is micro, bionic is standard....you can go bionic to razr with a sim trimmer or xacto, but not the other way.
  6. jntdroid
    Offline

    jntdroid DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    6,437
    Likes Received:
    292
    Trophy Points:
    83
    Location:
    TX
    That rep is definitely wrong - he/she must've thought you meant at different times rather than simultaneously, otherwise I'd worry about their training... Plus, which phone would get the texts? Which would receive the calls?

    And grab yourself a micro to regular sim adapter off amazon for a few bucks so you can go back and forth easier! :)
    1 person likes this.
  7. altspeed
    Offline

    altspeed New Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    Damn. I knew you could get the trimmers but the micro to standard adapter is whats up....makes this as easy as att to switch devices.
    1 person likes this.
  8. altspeed
    Offline

    altspeed New Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    i CAN CONFIRM 2 SIMS ON THJE SAME NUMBER WORK AS LONG as you don't turn them both on at same time.
  9. jntdroid
    Offline

    jntdroid DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    6,437
    Likes Received:
    292
    Trophy Points:
    83
    Location:
    TX
    How in the world do you get two sims activated on the same #? Some Verizon back-office trickery? Or are you having to switch sims via the web site every time you switch phones? I need to know how to do this... lol.
Search tags for this page

droid bionic and galaxy note 2 sim cards the same

,

is a sim card the same for a droid bionic as a droid incredi

,

register of question livesims