TwLauncher

Discussion in 'Bugless' started by ebarcus, Oct 30, 2010.

  1. ebarcus
    Offline

    ebarcus New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    in a bus, in the emerald city
    Hello all!

    few questions

    Anyone else using TWLauncher WITH bugless? I've been running it on 0.5 for a while, not sure if anyone else I doing this, would love to see a show of hands on this.

    Also seems like I'm having a "redraw" issue...
    In a post titled "Since 2.2 runs SO slow how do I change it..." user possessedskier recommended a fix:

    I believe this is the fix for the launcher refresh issue:

    In a terminal, type su and enter.
    Then type echo ro.HOME_APP_ADJ=1 >> /data/local.prop and enter.
    Then reboot.

    would that work with the TWLauncher?
    Is there a way to put the TWLauncher directly into memory at boot? I know that you can do it with LauncherPro but I'd love to try it with TWLauncher.
  2. Benny879
    Offline

    Benny879 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    686
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The local.prop trick should work with any launcher

    Sent from my Droid using Tapatalk
  3. minori_aoi
    Offline

    minori_aoi New Member

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i'm using it, and i don't see any issue here. what is redraw issue anyway ?
  4. ebarcus
    Offline

    ebarcus New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    in a bus, in the emerald city
    thanks for the replies trying it and so far all good!
  5. ebarcus
    Offline

    ebarcus New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    in a bus, in the emerald city
    the redraw issue i was referring to was the delay in time it took the system to present to me my home screen after looking in the applications tray. the above code solves my issues thus far for these symptoms.

    new question, same launcher...

    anyone know how to get the list of applications to realphabatize the list when/after you install new apps? the list view does this automatically but the grid does not...shifty haha
    (the problems a level 3 tech thinks about at 7am after working a graveyard shift gah) haha
Similar Threads
  1. botdflovr95
    Replies:
    8
    Views:
    4,773
  2. Stelv
    Replies:
    4
    Views:
    4,523
Loading...
Search tags for this page

customize twlauncher

,
go back to twlauncher
,
how do you switch back to twlauncher
,

how to fix twlauncher

,
how to switch back to twlauncher
,

modify twlauncher

,
switch back to twlauncher
,
tw launcher android hack
,
twlauncher custom
,
twlauncher mod
,
verizon twlauncher problems
,
what is twlauncher on android