turn your razr into a GS III

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by joshxdroid, Dec 5, 2012.

  1. joshxdroid
    Offline

    joshxdroid New Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    1,065
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Minnesota
  2. FoxKat
    Offline

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    9,029
    Likes Received:
    1,007
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pennsylvania
    Interesting...

    I wish I had a second RAZR MAXX that I could simply "play" with, since I can't afford to be without my MAXX for too long at any one time.
    Last edited: Dec 6, 2012
  3. pc747
    Offline

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    17,802
    Likes Received:
    1,235
    Trophy Points:
    113
    Funny because I have a skin where my note 2 looks like the RAZR. Touchwiz looks too cartoonish at times. Plus I like mixing up the look.

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk 2
  4. joshxdroid
    Offline

    joshxdroid New Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    1,065
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Minnesota
    I agree. I couldn't stay with this look forever. Just kinda fun for a change

    Sent from my XT912 running some custom Rom.....I can't keep changing this sig
  5. joshxdroid
    Offline

    joshxdroid New Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    1,065
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Minnesota
    Why would you be without it if you flashed a Rom. You mean the time it takes to flash and set up your phone?

    Sent from my XT912 running some custom Rom.....I can't keep changing this sig
  6. FoxKat
    Offline

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    9,029
    Likes Received:
    1,007
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pennsylvania
    Yeah, and also backing up the Phone Call Log, SMS, reinstalling all the apps, etc.

    By the way, I need your expertise. I want a personal lesson on Safestrap. Right now I am using CWM Bootstrap with ICS Touch Screen, but I see that this ROM requires Safestrap. Also, I an running "SwitchMe", which is sort of like Safestrap but it's not a Bootloader based switcher...it's an app. I actually think it's pretty amazing.
  7. joshxdroid
    Offline

    joshxdroid New Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    1,065
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Minnesota
    I'll PM you.

    Sent from my XT912 running some custom Rom.....I can't keep changing this sig
Search tags for this page

gs your

,
unlock xt912
,
xt912 unlock bootloader