Trying to reset Droid

Discussion in 'Android Tech Support' started by Hurston, Nov 18, 2010.

  1. Hurston
    Offline

    Hurston New Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I upgraded my original droid to the Droid X, and just recently have decided to sell my original droid. Well when I turned it back on to delete everything and reset it to its default settings I found out that I had installed LauncherPro onto it and now it will not let me access the home screen and I am stuck at the web browser which I can not use because the phone does not have a data plan. Any ideas on how to fix this issue??

    Any help would be much appreciated.
  2. Apprentice
    Offline

    Apprentice New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Maybe if you use it on wifi...

    Sent from my Droid using DroidForums App
  3. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    orange county, ca
    Ya wifi should work but if your just trying to get it back to an out of the box state you could just do a factory reset.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  4. Droidfish
    Offline

    Droidfish New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    860
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Deep South of NM
    +1 gotta use the wifize...
  5. hemorrdroid
    Offline

    hemorrdroid New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    735
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    The problem he is having is the expired LP, it pulls up the browser automatically. Problem is you cant exit browser to turn on wifi. You will have to do a factory reset, or if your rooted and have a backup you can just restore the backup.
Search tags for this page

razor factory reset