trying to re-root after 605

Discussion in 'Droid X Hacks' started by Adroid91, Sep 27, 2011.

  1. Adroid91
    Offline

    Adroid91 New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    im using the D3 one click method and it keeps hanging on the first reboot after i press enter, then it just does nothing just a black screen help please
  2. clueless77
    Offline

    clueless77 New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    i am gonna ask a stupid question, actually two
    1.did you unzip and run the one-click
    2. phone USB charge only
  3. Adroid91
    Offline

    Adroid91 New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yes
    yes
  4. clueless77
    Offline

    clueless77 New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    interesting i had no trouble at all, heck sbf back to 602 because i am flashing roms that use .598 and having no issue
  5. leftspin
    Offline

    leftspin New Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    1,128
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    Unless you had the keyboard bug there really is no need to use the .605 update, just SBF back to .602
  6. huskur
    Offline

    huskur Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Lower Delaware
    Here is what you likely forgot...... You have to have turn on USB debugging. Not only that but reinstalling the Moto drivers will help to. Something happens to the drivers when you root .602

    Give it a try...
  7. Adroid91
    Offline

    Adroid91 New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    reinstalled drivers, debugging on, charge only.. still hangs o well guess ill just go back to 602
  8. markn74
    Offline

    markn74 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Had same problem. This worked: after each reboot, after moto symbol goes off screen and you get a dark screen, wait minute or so, disconnect usb cable and pull battery. Insert battery, reboot and, when fully booted, reconnect usb. D3 root program will continue (watch progress on your PC screen). You will have to do the above procedure twice to get through the D3 root procedure, but when done you should have root.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  9. Adroid91
    Offline

    Adroid91 New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    success! it worked thank you
  10. markn74
    Offline

    markn74 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It may have worked without disconnecting the usb cable each time, but it's what I did and it worked. Glad it worked for you!

    Sent from my DROIDX using DroidForums