Trying to install BB, what am I doing wrong?

Discussion in 'Bugless' started by stplayahtn, Jun 4, 2011.

  1. stplayahtn

    stplayahtn New Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So I rooted my Droid 1 with SPRecovery and Motocache1's complete root. I installed Chevy1's 1100 kernel.

    I'm trying to install BB 0.6 and I'm getting bootloop.

    What am I doing wrong?

    Thanks.
     
  2. SnoDrtRider

    SnoDrtRider Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    574
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Jersey & Tug Hill, New York
    Ratings:
    +3
    Did you wipe data and cache? You may need to wipe several times to get all old info/data totally wiped. I always wipe 3-4 times repeatedly before flashing a new/different ROM... update of the same ROM sometimes you can get away without wiping but not when switching.
     
  3. DHO

    DHO Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    248
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NOLA
    Ratings:
    +1
    SnoDrtRider is absolutely right and

    Are you using a ROM manager or clockwork or SPRecovery or other to install?
     
  4. stplayahtn

    stplayahtn New Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was trying to use SPRecovery, but I installed Rom Manager and that got BB installed. All is working now. Thanks.