Trouble with restoring backup

Discussion in 'Droid RAZR Support' started by IAmTheHuff, Mar 8, 2012.

  1. IAmTheHuff
    Offline

    IAmTheHuff Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Las Cruces, NM
    Ive made serveral backups using bootstrap however on every single restore i try it always errors out on restoring /system. Ive tried normal restore and advanced restore options both fail at the same spot each time. What am I missing?
  2. Spudmonkey
    Offline

    Spudmonkey New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Same here. I used the droid razr utility 1.4 by mattlgroff to root and installed bootstrap. I am able to create backups but cannot restore. I even uninstalled bootstrap and tried safestrap... same issue restoring /system. Ill post if i find a solution.

    Anyone know if clockworkmod writes any logs somewhere?

    Edit: OTA ICS update to 6.16.211. re-rooted, installed safestrap 2.0, cannot restore a back up in non-safe system. this time error restoring /systemorig!
    Last edited: Jul 6, 2012
  3. Spudmonkey
    Offline

    Spudmonkey New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    update: had to do a full wipe and recovery using the blur 6.12.181 stock image. now i am able to restore safestrap backups. I used Mattlgroff's 1.7 utility. [​IMG]