Trouble with overclocking to 800Mhz

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by creamers, Mar 7, 2010.

  1. creamers
    Offline

    creamers New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tennessee
    Ok a few question I decided I finally want to overclock so I found this tutorial http://www.droidforums.net/forum/hacking-help/20973-how-flash-any-cpu-speed-any-rom.html

    I downloaded evilboot8m.img I placed it in the root of my sd card went into sprecovery mode and mounted system and sdcard and ran the command
    /system/bin/flash_image boot evilboot8m.img

    in a few different forms and I continusly get evilboot8m.img not found.

    Also my other questions, I heavily rely on android wifi tether. Will it still work and if my wifi stops working and I use that kernel listed dous that work with the wif tether.

    Anybody have any ideas on why this is no working. Also what is your favorite speed and should I buy that 2600mah battery from sedio or something.

    Droidmod 1.0 Rom
    Last edited: Mar 7, 2010
  2. Sam
    Offline

    Sam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,470
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dirty dirty
    hold on, what rom are you running now?
  3. creamers
    Offline

    creamers New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tennessee
    My bad i ment to mention that.

    Droidmod 1.0
  4. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    that's a very old kernel. There are many much better ones available now. Check out Chevy's kernels. The are newer and very stable. And they load via update.zip method.
  5. Sam
    Offline

    Sam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,470
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dirty dirty
    droidmod 1.0 allows you to overclock.. you shouldn't need anything else (except setcpu from the market)
  6. creamers
    Offline

    creamers New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tennessee
    I have SetCpu from xda devs and I can only go up to 600mhz which really isnt overclocking and my phone is still a bit laggy. Found them

    Question about them though what dous 10 slot and 5 slot mean and any link to a 800 or 900 kernel. Also how bad will this kill my battery should I get the 2600mah battery
    Last edited: Mar 7, 2010
  7. creamers
    Offline

    creamers New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tennessee
    Last edited: Mar 7, 2010