Trouble With Launchers!!!

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by steve.messer84, Dec 13, 2011.

  1. steve.messer84

    Joined:
    Jan 18, 2011
    Messages:
    148
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    IL
    Ratings:
    +4
    Am I doing something wrong. Every launcher I install on my bionic seems to work for a few hours and then get really glitchy once I put widgets and such on the screens. Are the widgets my problem. The only launcher that handles what I am throwing at it is the stock home. Never even hiccups. ADW, LP,GO,SPB all act the same. Do any of you have these issues. screen transitions are horrible, and stagger like crazy, even default is twitchy at times. app drawer looks horrible when in opening transition. Let me know what you are using, how many screens, and how many widgets. I am at 5 screens, 14 widgets. Moto still smooth as can be.
     
  2. Scribble

    Scribble Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    387
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    I'm using go... 5 screens um not that many widgets only 5 but everything runs very smooth and fast. I love go launcher! :)

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
     
  3. aaf709

    aaf709 Nice Guy
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,180
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    I'm using stock, but have only 7 widgets. Maybe one (or more) of your widgets aren't playing nice with the launchers.
     
  4. Stelv

    Stelv Silver Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Western NY
    Ratings:
    +8
    Are you running any of your widgets off of sdcard? That may be the reason. Are you rooted/rommed or unrooted? You are not using an auto task killer right?