Trip with my TB

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by spindizzy, Jun 30, 2011.

  1. spindizzy

    spindizzy Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well let's get started. I have had problems with the reboots as have others. I have been through two replacement phones and have chosen to keep my original phone. Went to Florida on vacation and in Orlando there is 4g Lte. The first time my TB was able spread her Wings.... Lol. I have to say I was getting frustrated with the problems I was having, but after a week there I love this phone. No reboots, lightning fast web... Everything was great. On the way back to NC we decided to go to Merritt Island. The service there is 3g and as I was footprinting a picture the reboots started. I also did not have service to the mail app when I was in 4g area but as soon as I was in the 3g back home all my mail came in. I can't wait for the new updates as I now know that the problem is not the phone itself.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  2. nonnasmyladie

    nonnasmyladie Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    531
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New York
    Ratings:
    +3
    Current Phone Model:
    Galaxy S5
    Twitter:
    https://twitter.com/Nonna
    The no e-mail in 4g is really strange.
     
  3. turdbogls

    turdbogls Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    O-Town FL
    Ratings:
    +4
    agreed. i get my e-mail right away....here in orlando :)
     
  4. spindizzy

    spindizzy Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    The factory mail app was not working so I downloaded the yahoo app from the market and had no problems. But as I said, once I was back in NC the mail app was working fine....?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums