Tried to put bamf_2.0_beta4.01 on to my TB

Discussion in 'Thunderbolt Tech Support' started by Wonmotyme, May 24, 2011.

  1. Wonmotyme

    Wonmotyme Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    So, I tried flash a ROM to my newly rooted TB. I thought I had done everything correctly but once it gets to the lock screen where it loads the signal time battery etc. It freezes. Only diplays Time (incorrect) battery and empty bars. Has the colorful bubble back ground but no lock. Any help would be appreicated. Thank you for your time
     
  2. jimmydene84

    jimmydene84 Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Did u flash the GB kernel first??

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  3. YankInDaSouth

    YankInDaSouth Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    3,123
    Likes Received:
    251
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Ratings:
    +260
    Did you flash the GB radio first?


    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  4. Wonmotyme

    Wonmotyme Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Niether,I was under the assumption I need to flash the ROM then go back in. Turns out I might have been wrong. Can I recover a back up
     
  5. YankInDaSouth

    YankInDaSouth Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    3,123
    Likes Received:
    251
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Ratings:
    +260
    If you haven't flashed a GB radio, yes you can restore a froyo b/u.
    For my first GB ROM I flashed the GB radio, booted into Android and moved the GB radio off the root of SD card. Booted into CW and wiped/installed ROM.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  6. jimmydene84

    jimmydene84 Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    That's the way to do it

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  7. Wonmotyme

    Wonmotyme Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    So, I restored to original backup. I then decided to try flash a ROM again. This time DASBAMF 1.6.3 downloaded it to my computer, transferred it to root of SD, went in to CWM load from SD. It gets all the way through the process and then after it loads has major issues and everything force closes? Where am I going wrong? Any insight would be appreciated. I tried the process twice with wiping both times.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
    #7 Wonmotyme, May 24, 2011
    Last edited: May 24, 2011
  8. jimmydene84

    jimmydene84 Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Sounds like a bad download.....try a new download and see what happens

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  9. Wonmotyme

    Wonmotyme Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    I will give it a go. Since I need to start over should I just go for th GB route?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums