touiteur problem.

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by issues636, May 6, 2010.

  1. issues636

    issues636 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Palm Coast, Floridaaa
    Ratings:
    +0
    i've never had this problem before tonight, i've been a touiteur pro user for about 2 weeks now. everytime it goes to update tweets, it force closes. i looked on my timeline i'm about 8 hours back already. it just won't update. if i try to update from inside teh application, i just get the "loading circle" and nothing happens. if i try to update from the widget, it force closes. anyone else experiencing this?
     
  2. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
  3. issues636

    issues636 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Palm Coast, Floridaaa
    Ratings:
    +0
    i guess i'll try reinstalling. i didn't bother cause like i said, it wasn't a problem i had from install. it just started happening tonight. i was thinking maybe a problem on twitters end or something, pushing out the feed. that's why i wanted to know if anyone else was having a problem before i reinstalled.
     
  4. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    I've been using Touiteur all day with no problems :( so I don't think it's a twitter problem.
     
  5. issues636

    issues636 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Palm Coast, Floridaaa
    Ratings:
    +0
    i let it sit overnight to see if it fixes itself. tried it with 3g and wifi, neither worked, letting it sit overnight didn't work. so i uninstalled and reinstalled, that did the trick. thanks.
     
  6. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    Great to hear it! Glad its working again.

    Sent from my Droid using Tapatalk