To pete...

Discussion in 'Bugless' started by apops, Feb 23, 2011.

  1. apops

    apops Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No rush, but when will you release a GB bugless beast? We are all waiting. No pressure, just asking.
     
  2. 1linuxfreak

    1linuxfreak Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    437
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Man I hope he waits till the after call 3g thing is fixed, that is a deal breaker for me.
    And yes I did *228 right after flashing.
     
  3. hyperdude

    hyperdude Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +0
    From what I've read on this board, the 3G-after-call thing happens on pretty much every GB ROM, so it's not necessarily that Pete needs to fix it - more one of the things GB doesn't do well on D1.

    He's said he'll start working on it soon. :)
     
  4. Kanibull

    Kanibull Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    235
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Its not so much the d1 as it is they don't have the right info for it since they can't pull it from another gb dump besides the ns which uses GSM while the d1 uses cdma
     
  5. 19thumper76

    19thumper76 Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    whats the problem with 3g after a call?
     
  6. hyperdude

    hyperdude Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +0
    Apparently, a lot of people using GB ROMs right now see their 3G not coming back after they hang up from a call. When I was still using the GPA builds (switched back to .6.2.1 because I messed up something and now GB won't not reboot on my phone) I never had that happen though.

    @Kanibull: That makes sense. Having a ROM dump based on GSM for calls/data running on a CDMA phone would do that, wouldn't it? Lol
     
  7. BigMcGuire

    BigMcGuire Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,040
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Los Angeles, California
    Ratings:
    +2
    I've been using GB from Pete for awhile. At first (GPA10?) I noticed up to 5 mins for 3G to return. But now with the latest GPA12 it comes back after a few seconds every time.
     
  8. 666ogre666

    666ogre666 Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    583
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +1
    I've been running GB roms since first possible and only once or twice since the "fix" has it ever not worked, easily functional enough for me, PEGB which is supposed to come out soon is also said to include a real fix I believe

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  9. 1linuxfreak

    1linuxfreak Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    437
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Didn't the two Nexus get GB ?
    Aren't they CDMA ?
     
  10. 19thumper76

    19thumper76 Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Oh ok, must not b an issue with LGB. I don't think its ever happened to me

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  11. lee__D

    lee__D Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i lose 3g while on call (obviously) and after for only a few seconds ( then it comes right back), WITH A RZ KERNEL. with slayhers & petes kernel i have to turn airplane mode off and on to get 3g back after a call.




    also, i cannot get my notification ring tone to stay after a reboot (regardless of kernel), it always goes to default. anyone notice this?
     
  12. juhde

    juhde Droid X Rescue Squad
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    420
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Mexico
    Ratings:
    +3
    I don't have either of those issues. Only thing that doesn't work is the compass.

    Can't wait for bb GB! *girlish squeal*

    Sent from my Droid