1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

To anyone running the ics leak....

Discussion in 'HTC Rezound' started by LoudRam, Jun 10, 2012.

  1. LoudRam
    Offline

    LoudRam Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    1,266
    Likes Received:
    57
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Southern NJ
    Have you disabled Sense via the ics feature? If so, what advantages have you seen? Any problems? I don't use it except for the lock screen. I'm running Go Launcher so downloading a locker is no big deal. I'm just curious. I thought about freezing it a few times but never did.
    Last edited: Jun 10, 2012
  2. Insidious
    Offline

    Insidious New Member

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    1,034
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maryland
    I would just run cleanrom developer edition. Its desensed and you can add or remove the sense lock screen.
  3. LoudRam
    Offline

    LoudRam Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    1,266
    Likes Received:
    57
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Southern NJ
    Thanks for the heads up but I'm not rooted. I'm stock and locked running the ics leak.
  4. DroidBoardr
    Offline

    DroidBoardr Member

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Messages:
    377
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I am on the first ICS leak from March. I was not aware of any feature to turn off sense. Where would one find that? I really have no issues with sense, but if it could help my battery life, i might give disabling it a try.
  5. LoudRam
    Offline

    LoudRam Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    1,266
    Likes Received:
    57
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Southern NJ
    I'm running the second leak but the ability to disable an app is a stock ics feature so you should have it. On your app list where an installed app says "uninstall" a pre installed app will say "disable". Click on that.

    Sent from my HTC Rezound infused with ice cream goodness using Droid Forums.
  6. DroidBoardr
    Offline

    DroidBoardr Member

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Messages:
    377
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    well how about that. i see that i can force close it, but the disable button isn't highlighted. Anyways. Has anyone disabled all of sense like this before. I assume that if i were to stop it i would need to have another launcher already installed. What else would disabling sense cause not to work. My widgets?