Titanium Backups not giving me an option to restore?

Discussion in 'cvpcs' started by velocity92c, Aug 4, 2010.

  1. velocity92c
    Offline

    velocity92c New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    322
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My titanium backups are all gray with a line through them and when I click on them the restore button is missing. Any suggestions? Anyone have a direct link to setcpu in the meantime? The developer gives it away free at xda but he only has a barcode, and I'm not currently near a computer. Any suggestions on my backups?
  2. velocity92c
    Offline

    velocity92c New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    322
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Forgot to mention I've already reinstalled TiB and rebooted phone as well. This is on a fresh install of 1.0.
  3. pdroid
    Offline

    pdroid New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly
    I saw that (apps with a line through them), but I was still able to restore.
  4. velocity92c
    Offline

    velocity92c New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    322
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    After doing a little more investigation I can restore a few apps (newsroom and beautiful widgets both restored) but the one I need the most is setcpu. I can probably work around the rest. Anyone have a direct link to setcpu 2.0.1 apk?
Search tags for this page
apps are crossed off titanium backup
,
ewstore old backups titanium back up
,
titamium, back not seeing backups
,
titanium backup crossed out apps failed
,
titanium backup line through app
,
titanium backup missing restore button
,
titanium backup not detecting backups
,

titanium backup not recognizing backups

,

titanium backup not seeing backups

,
titanium backup restore option missing