Thunderbolt 3rd party keyboard

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by quangtran1, Aug 27, 2011.

  1. quangtran1

    quangtran1 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi all, I have this consistent, annoying issue with all 3rd party keyboards. The letter P just simply won't work in portrait mode. It would return the O letter. I've tried Swiftkey X, I've tried the iPhone one, the Gingerbread one, and several others. I've also tried on different ROMs. That same letter P works perfectly fine with the default Touch keyboard.

    (Sent from a mobile device, please excuse typos.)
     
  2. dzone67

    dzone67 Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    299
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fontana
    Ratings:
    +3
    You too!? I thought I was the only one having that problem! I as well have SwiftKey X.

    Loud roared the dreadful Thunder!!!!!
     
  3. quangtran1

    quangtran1 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks, feel much better now. I've contacted the developer of Swiftkey X but I'm not holding my breath that it will get resolved.

    (Sent from a mobile device, please excuse typos.)
     
  4. dzone67

    dzone67 Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    299
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fontana
    Ratings:
    +3
    Man it sucks! It's a good thing Swift Key X is pretty good with its predictions on what your trying to type ha.

    Loud roared the dreadful Thunder!!!!!
     
  5. FrellingFrakker

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    Ratings:
    +0
    I have Swift Key X and P works for me.
     
  6. digitalzen

    digitalzen New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Palm Beach County, FL, USA
    Ratings:
    +0
    I had the same problem. Then I dropped my Bolt and had to exchange it. The new one works fine. Suspect a screen issue. Happened with SwiftKey and the native keyboard.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  7. dzone67

    dzone67 Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    299
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fontana
    Ratings:
    +3
    So your saying there's a potential issue with our thunderbolts?

    Loud roared the dreadful Thunder!!!!!
     
  8. digitalzen

    digitalzen New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Palm Beach County, FL, USA
    Ratings:
    +0
    I'm saying I suspect that was the problem with mine. I have no opinion about anyone else's.
     
  9. dzone67

    dzone67 Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    299
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fontana
    Ratings:
    +3
    Forsure, imma ask verizon that.

    Loud roared the dreadful Thunder!!!!!
     
Search tags for this page
htc thunderbolt some letters won't work
,

my p key is not working on my htc thunderbolt

,
slider keyboard case htc thunderbolt
,
which 3rd party keyboards work with htc thunderbolt