Thread For Emergency Problems/Questions

Discussion in 'Droid X2 Development' started by MikeJ92YJ, Aug 13, 2011.

  1. MikeJ92YJ

    MikeJ92YJ Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Naugatuck, Connecticut
    Ratings:
    +0
    Sorry It Was Late Last Night But I Didn't Catch This, Go To My Sticky And Download Everything From There And Try The Newest RSD You're Using An Old Version.
     
  2. Hitorq

    Hitorq Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks man, will give it a go.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  3. Hitorq

    Hitorq Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks for the info and simple to follow instructions. It went very smooth and phone is working fine. My wife isn't going to kill me now.

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  4. MikeJ92YJ

    MikeJ92YJ Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Naugatuck, Connecticut
    Ratings:
    +0
    Fantastic News. It's Smooth Sailing From Here.
     
  5. duke1agn

    duke1agn New Member

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I rooted my phone using 1-click a few days ago. Decided it wasn't for me, and unrooted today using the GB SBF file and RSD Lite 5.3.1.

    However, after running RSD and the SBF file, there are a few things that i have questions about. My phone is no longer rooted, because i have root checker on the phone and it pointed out clearly to me that i am not.

    However, my background on the phone is the same, all of my apps are still there, the apps that I had frozen are now back in place. That is good. I have no service though. There are 3 bars showing up, and then a triangle to the left of the bars. When i try to connect to browser or any app that requires 3g/internet access i can't.

    What's the issue? I know i've asked several questions here the past couple days, and you've been a huge help. Thanks again.
     
  6. vvildcard

    vvildcard Member

    Joined:
    Jun 15, 2011
    Messages:
    201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Oregon
    Ratings:
    +1
    Did you try dialing *228?

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  7. ashclepdia

    ashclepdia Member

    Joined:
    Jul 25, 2011
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Did u try a factory reset? Can do it from the privacy settings.

    Also might have to call *228 to "reactivate"

    Doing those two things should fix it. U maybe should have did a dalvik cache woe before sbf also. It might not have done anything to help as I am not to sure but couldn't have hurt really.
     
  8. MikeJ92YJ

    MikeJ92YJ Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Naugatuck, Connecticut
    Ratings:
    +0
    Hey Ash This Has Been Resolved On Another Page Here. He Posted Duplicates To Get A Faster Answer Even Tho That's Not Really Necessary.
     
  9. sallev1

    sallev1 New Member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello,
    I have bricked my phone while attempting to flash a new theme. I had access to my recovery one time, and during which I tried to do a factory reset. It didn't work in terms of alllowing a fresh reboot. It will not reboot. I have also tried to get into RSD protocol support by pressing power and bboth volumes. But it wont proceed further than showing mr the Motorola name and logo + Starting RSD prtocvol reset. PLease help
     
  10. sallev1

    sallev1 New Member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello,
    I have the same exact situation. I cant get into a recovery mode of any kind and the phone does not register on the pc when I plug it on usb.
     
  11. MikeJ92YJ

    MikeJ92YJ Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Naugatuck, Connecticut
    Ratings:
    +0
  12. alienmau

    alienmau New Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey dude anybody knows how to put on Diagnostic mode the X2???? i need to use QPST any idea?
     
Search tags for this page
cwm file for malata i8
,

hello fota

,
hello fota to go to doc
,

what is hello fota on my android