This site looks messed up in FireFox

Discussion in 'Android General Discussions' started by flameboy, Dec 28, 2009.

  1. flameboy

    flameboy Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    For some reason the CSS style sheet is not able to be downloaded in Firefox, resulting in this page looking incredibly crappy. Attempting to download the stylesheet (style-a4a393fa-00006.css) results in a "400 Bad Request" error. For some reason this only happens in firefox and not IE. Can somebody please fix this? It's been like this for two days now and it's very annoying. [​IMG]
     
  2. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Huh? I use FF with no issues.
     
  3. LordKastle

    LordKastle Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    793
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    restart computer.
     
  4. flameboy

    flameboy Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If anybody else happened to have this problem, clearing my cookies fixed it. :)
     
  5. daddyd302

    daddyd302 Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No issues here using the latest FF.
     
  6. Elysian

    Elysian Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Plano, TX
    Ratings:
    +0
    Firefox is nice, but it's no Opera ;)
     
  7. Backnblack

    Backnblack Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,261
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    453
    Ratings:
    +24
    Current Phone Model:
    iPhone 7+ 256gb
    Maybe the Admins are in the process of change....
     
  8. styx

    styx Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm using FF and no problems.
     
  9. ezekiel2000

    ezekiel2000 Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I think it was just you. I'm using firefox and it's been fine.
     
  10. garrett

    garrett Silver Member
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Location:
    In a van by the River......
    Ratings:
    +5
    looks pretty much the same with Safari, IE8, and Firefox.
     
  11. Droids

    Droids Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    793
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I've had the exact same issue 2-3 times, and only with this site. The fix was to delete the cache, maybe cookies too, don't remember if it was one or both I did.
     
  12. JohnDroid

    JohnDroid Guest

    Ratings:
    +0
    I use Chrome and FF and I've never had the issue.
     
Search tags for this page

400 bad request on my s4

,

facebook webpage looks messed up on firefox 23.0

,

firefox mess up reddit

,

site looks screwed up only in firefox