[Theme][Transition Mods] Black Bar Mod+

Discussion in 'cvpcs' started by Tanknspank, Dec 29, 2010.

  1. pdroid

    pdroid Silver Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +7
    I saw that bluetooth thing as well Zepplin76.
     
  2. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Have you guys updated to the newer versions in the OP? Should fix that (A lot less sense images).
     
  3. RW-1

    RW-1 Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,249
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +1
    Joel's black bar had always been white.

    however, I use SMS popup, and it has different icons available, including the green, did you check your messaging app to see if you can change it there?
     
  4. RW-1

    RW-1 Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,249
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +1
    My volume on "3" reports media volume, however I was going to start a thread because Pandora gives me a message about BT not being on for pandora link, but while playing music, if I adjust volume it shows "[volume symbol]playing thru bluetooth" though coming out of the speakers, and it adjusts fine.

    Question is, is this part of your black bar modifications to the framework (my guess), or does it show like that on 2.0 without it? I may test, was about to put v2.0 on the OG ... Reloading v2.0 stock transitions, but can you recheck that one?

    UPDATE: Reinstalled 2.0 version, still see it says turn off USB when connected, I got the usb op failed once, with same results, then reconnecting it it just went through.

    I know why it gives the message though, if you have apps on the SD, they wont be available if you mount it, etc.
    Ok, went back to 2.0 before the black bar, Pandora gave same message about Bt for pandora link, however changing the volume was media volume this time, has to be related. In addition, "3" now does the same thing, whereas on the first release it had it correct as media volume.
     
    #40 RW-1, Dec 31, 2010
    Last edited: Dec 31, 2010
  5. pdroid

    pdroid Silver Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +7
    Yes, this still occurs on the newest.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  6. RW-1

    RW-1 Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,249
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +1
    I also noted my main volume rocker, while on homescreen now shows as media volume, not sure if it was that way prior anymore, I'm volumed out ... But PM'd Tanky ...

    Does anyone else still see Turn Off usb storage when connecting int he crop down before hitting button to turn it on? I am ...
     
  7. pdroid

    pdroid Silver Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +7
    I ended up just pushing BB myself, just a stripped down version that only replaces drawable-hdpi. But I'm sure tank will have these issues sorted in no time. Nice work man.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  8. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    I'm not having any of these problems talked about, minus the bluetooh not being enableb for pandora link, but I don't think that is a problem with my theme. I'm not seeing anything at a glance that could mess up anything you guys are talking about. Maybe I repackaged the old version in or something, but I know that the version on my phone works fine now.

    I am going to be away from a computer from now till the end of the weekend, so I won't be able to mess with anything till I'm back. We will see when I return. *shrugs*

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  9. RW-1

    RW-1 Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,249
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +1
    no problem mon, we'll pick it up on monday ... Happy new year!

    UPDATE: I threw V2.0 with the fly in on my OG Droid, and it was ALL good to go.

    Tank, must still just be something off on the stock transition one. I'd say move your framework from the fly-in one to that and I can test. :)

    (darn fly in moves so quick it doesn't matter anyways, but I'd like to get the stock one sorted out, as would you ...)

    Tank will likely reupload the stock transitions zip when he gets back from his weekend.

    For those of you that were using the stock one, I'd substitute the fly in, which works great for the duration, I kinda like it on the notification bar myself, the transition from swiping the phone open flys so fast as to be not needed IMO. :)
     
    #45 RW-1, Dec 31, 2010
    Last edited: Dec 31, 2010
  10. Mikejl

    Mikejl Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lake Forest, CA
    Ratings:
    +0
    You can go into spare parts and set window and transition animations to slow or very slow. I set the Fold theme to slow and it works sweet and looks cool. I don't know how it will look on the Fly in though.

    Mike
     
  11. RW-1

    RW-1 Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,249
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +1
    Here's a present for everyone, I was PMing with Tank, and took the stock transitions and added them to the working fly in, thus getting a working stock transition V2.

    I myself didn't care for the fly in, except for the notification bar fly in and out effect, and modified mine accordingly.

    But I've attached the "corrected" Stock one here for everyone, since Tank is relaxing.

    This should be the same as the original, but no issues with USB notifications, and pandora, "3", and even my volume rocker now work ok. I did flash to my OG to test prior :)

    Enjoy!

    UPDATE: In addition, I know a lot of you liked the 3G icons from 1.1.1's black bar, however there was a noticable movement of the "3G" itself, I looked at the files in foreworks, and one of them was off, so I edited it into place.

    So that "3G" symbol will no longer move, nor the arrows, just light up accordingly. Man, my head hurts from that operation, I was also going to move the upwards over a bit, and I may do that later, but enlarging the icons to edit is a pain on the eyes. anyways, I know that irked a lot of people early on, and am glad to have that corrected.
     
    #47 RW-1, Dec 31, 2010
    Last edited: Dec 31, 2010
  12. RW-1

    RW-1 Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,249
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +1
    Bumped just so those wanting the black bar stock transitions updated file can grab it, see my post above.
     
Search tags for this page

bbm mod

,
bbm mod atm
,

bbm mod black green

,
bbm mod green xda
,
bbm mod icon circle
,
bbm mod sweet
,
bbm mod themes black ginggerbread
,
bbm mod yellow theme
,
mod tema ginggerbread
,
mod transition animation framework gingerbread