[THEME] SUPER-GB!! for GummyJar 2.5 only

Discussion in 'Gummyjar Droid2' started by mikeyinid, Jan 9, 2011.

  1. mikeyinid

    mikeyinid Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Idaho
    Ratings:
    +0
    Do you already have facebook installed? If not put it in a folder called app, make another folder called system and put the app folder in it. Zip it up and name it update. Flash it in recovery. It should work.


    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  2. FC127

    FC127 Member

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cortland, NY
    Ratings:
    +0
    HAD facebook installed... I'll give that a shot

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  3. mikeyinid

    mikeyinid Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Idaho
    Ratings:
    +0
    You get it?


    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  4. droidzforlife

    droidzforlife Beta Alpha Delta Omega 3!
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Salt Lake City, Utah
    Ratings:
    +0
    It is another very sexy port from mikey ! Hey mike can you PM me when you get a minute? I have a question about colorchangev3.
    Thanks
     
  5. mikeyinid

    mikeyinid Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Idaho
    Ratings:
    +0
    I scrapped the UD dialer/contacts for the GummyJar stuff. Its still transparent but looks better. The op has been updated with a new link and dialer screenshot :)
     
  6. FC127

    FC127 Member

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cortland, NY
    Ratings:
    +0
    No, It just sits in ClockworkMod not doing anything... It says "installing update" but nothing happens.
     
  7. mwest316

    mwest316 New Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    anyone know of a keyboard fix now? I flashed the transparent keyboard from earlier, but noticed that it is not on here anymore, and when I DID flash it, it said frost theme flashing. The keyboard is not transparent, but grey and has a blue glow on keys when pressed. Is there another keyboard that is "transparent"
     
  8. mwest316

    mwest316 New Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So, i reflashed it, it is transparent, but anyway to make the glow under the key as it is typed green instead of blue?
     
  9. mikeyinid

    mikeyinid Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Idaho
    Ratings:
    +0
    That's the reasont its not included in the theme. I'm sure I can get it either green or no highlight color at all. Ill take a look at it after work.


    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  10. droidzforlife

    droidzforlife Beta Alpha Delta Omega 3!
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Salt Lake City, Utah
    Ratings:
    +0
    Now I see why it's not even worth putting a keyboard in my theme's...
     
  11. m1ghtysauc3

    m1ghtysauc3 Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    631
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canton, North Carolina
    Ratings:
    +0
    Um, I didn't take your advice and I flashed this over a restore. There's no dialer. Seriously. Could this be the problem ya think?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  12. mikeyinid

    mikeyinid Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Idaho
    Ratings:
    +0
    lol. Im pretty sure I posted in this thread not to flash any themes after a restore. you gotta reflash. you can flash themes all day long, but if you restore then flash it does that. i wish i knew why man.