Theme Issues on Liberty 1.5

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by mruiz949, Feb 3, 2011.

  1. mruiz949

    mruiz949 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    ORANGE COUNTY!!
    Ratings:
    +0
    Has anyone have any issues with downloading themes from the tool box? It just hangs on installing/downloading theme. any thoughts???
     
  2. FC127

    FC127 Member

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cortland, NY
    Ratings:
    +0
    I downloaded and installed the nexus theme just fine... How much time are you giving it?

    Perhaps a data wipe and reinstall of the rom is necessary.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  3. Jaxidian

    Jaxidian Team FreeMyMoto Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    554
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indianapolis
    Ratings:
    +0
    I have downloaded 3 themes in the past 30 minutes, no problem. Very speedy, even.
     
  4. johnatthebar

    johnatthebar New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    SoFla
    Ratings:
    +0
    I just installed the gingerbreead theme and now I am in a reboot cycle :-/

    sometimes it gets to the lock screen, maybe even the home screen, then reboots. usually just cycles on the liberty splash screen. yikes.

    any ideas?
     
  5. Sweettreat

    Sweettreat Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I tried gingerbread red,,, it took around 10 minutes to download/install. I have a bad signal where I an though. Maybe give it more time.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  6. Jaxidian

    Jaxidian Team FreeMyMoto Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    554
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indianapolis
    Ratings:
    +0
    Battery pull, maybe? Or try re-flashing it. Did you flash before you installed 1.5? If not, then that's almost definitely your problem.
     
  7. johnatthebar

    johnatthebar New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    SoFla
    Ratings:
    +0
    its flashed to 1.5, was working fine. I cant get back into bootstrap no :-O

    not good.

    edit: this is on an X BTW
     
    Last edited: Feb 3, 2011
  8. Jaxidian

    Jaxidian Team FreeMyMoto Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    554
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indianapolis
    Ratings:
    +0
    Do a battery pull about 5 seconds into the liberty animation - this usually gets me back to bootstrap.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  9. MEGANFOX

    MEGANFOX New Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Need my yahoo email back!!!!!!!!!!!! How do I??????
     
  10. MEGANFOX

    MEGANFOX New Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No Setting in Language & Keyboard to select a keyboard. You can Check the keyboards but not one that you select which to use.
     
  11. johnatthebar

    johnatthebar New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    SoFla
    Ratings:
    +0
    just noticed the keyboard issue too. trying to get back to swype.

    as far as my reboot issue, I found a fix using the same logic as the batt pull during boot. the os loading is what rewrites whatever data it is that tells it to boot to bootrstrap, so that it only goes in when the os load fails. I guess I was making it just far enough, so I cleared cash in recovery and it rebooted into bootstrap.
     
  12. SplicedX

    SplicedX Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Watermark'd theme calendar issue

    When I loaded up the watermark'd theme the calendar was unreadable because the background was black as was the text. also twitter was messed up but i saw the fix for that in another post. Can anyone confirm the calendar issue or should i re-download?
     
  13. mruiz949

    mruiz949 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    ORANGE COUNTY!!
    Ratings:
    +0
    Man each theme takes around almost 5 min. To download and install.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  14. mkw87

    mkw87 Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +0
    Same problem here, also happened to facebook app, which is strange bc it was fine with this theme on liberty 1.0.
     
  15. danCBR1Krr

    danCBR1Krr Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I tried to load the big crystal dx theme from the toolbox and it got stuck at the downloading/installing screen. This theme looks sweet but I can't get to load. All the gingerbread themes work great though.